Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted elítélendő, ha egy nő úgy házasodik meg, hogy közben reménytelenül szerelmes a régi párjába?
De azt a férfit sosem fogja tudni megkapni,viszont nem szeretne egyedül maradni család nélkül, ezért hozzá megy valakihez..
Sosem fogja tudni úgy szeretni,mint az exét, de viszont jól megvannak.
Ez elsősorban saját magával szemben tisztességtelen.
Az összes többiekkel csak ezután és ebből kifolyólag tisztességtelen.
De érdemes utánajárni, miért akar valaki olyantól családot, aki nem a szerelme? Mert ez illogikus. Az ember szerelmes lesz, és a beteljesedett szerelemTŐL lesz az a vágya, hogy szeretne gyereket a szeretett férfitől, vele családot.
Szóval itt valami nem stimmel.
Én sose lennék képes családot akarni szerelem nélkül, előbb halnék meg, kifordul a belem a gondolattól is, hogy valakit testközelbe engedjek, aki nem a szerelmem.
Én nem tenném.
Nem bírnék a leendő férjem szemébe nézni.
Nem ítélem el inkább sajnálom. Nehéz lehet az a helyzet, hogy valaki családra, gyerekre vágyik de egy olyan embert szeret aki ezt nem akarja vagy nem tudja megadni neki.
Tapasztalatom szerint sajnos sokan vannak ilyen helyzetben.
Mindegy, hogy nő-e vagy férfi, de úgy arconcsapnám egy szívlapáttal azt, aki átver éveken át, és összeköti az életét velem, úgy, hogy én abban a hitben élek, hogy imád, én vagyok a mindene... és közben az exe farkáról álmodozik...
Nő vagyok, de az ilyet megfojtanám. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!