Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted elítélendő, ha egy nő úgy házasodik meg, hogy közben reménytelenül szerelmes a régi párjába?
De azt a férfit sosem fogja tudni megkapni,viszont nem szeretne egyedül maradni család nélkül, ezért hozzá megy valakihez..
Sosem fogja tudni úgy szeretni,mint az exét, de viszont jól megvannak.
"Igen ez így van, de akkor az ember függve marad, és vágyakozik, újra próbálkozik. Ebből nem következik, hogy valaki mással, akivel ilyenre nem vágyik, megcsinálja a családot. Ezt mégis hogy?..."
Bármennyire szerelmes az ember előbb vagy utóbb győz a realitás érzéke (pláne ha évekről beszélünk). De tapasztalatom szerint ezek jóval bonyolultabb történetek és általában keservesen megszenved az ember mire eljut erre a döntésre.
11: Mikor? Én 39 éves vagyok, és nem tudom, milyen realitástól beszélsz. Van a realitás és van a - nem fog tetszeni sokaknak - VALÓSÁG. És az a valóság, hogy akkor vagy jól, ha avval vagy, akit szeretsz, ha az nem viszonos, akkor egyedül.
Minden más megöl. Kit olyan gyorsan, hogy már az első gondolatától is rosszul van, kit évtizedek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!