Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerinted elítélendő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted elítélendő, ha egy nő úgy házasodik meg, hogy közben reménytelenül szerelmes a régi párjába?

Figyelt kérdés

De azt a férfit sosem fogja tudni megkapni,viszont nem szeretne egyedül maradni család nélkül, ezért hozzá megy valakihez..

Sosem fogja tudni úgy szeretni,mint az exét, de viszont jól megvannak.

2014. aug. 8. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Igen ez így van, de akkor az ember függve marad, és vágyakozik, újra próbálkozik. Ebből nem következik, hogy valaki mással, akivel ilyenre nem vágyik, megcsinálja a családot. Ezt mégis hogy?..."

Bármennyire szerelmes az ember előbb vagy utóbb győz a realitás érzéke (pláne ha évekről beszélünk). De tapasztalatom szerint ezek jóval bonyolultabb történetek és általában keservesen megszenved az ember mire eljut erre a döntésre.

2014. aug. 8. 19:48
 12/14 anonim válasza:
Igen, szamomra elitelendo! Ne haragudj meg, de ha nem szeretsz valakit nyilvan nem mesz hozza. Se halabol, sem azert h ne maradj egyedul, es ERDEKBOL SE! Nem tudom, lattad e a Rubi az elbuvolo szornyeteg cimu szappanoperat, de abbol lathadod a tanulsagot. MIElott ferjehz mesz, nezd meg! A Youtubeon fent van részenként. :) Rubi szenved a multbeli szerelme miatt....
2014. aug. 9. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
49%

11: Mikor? Én 39 éves vagyok, és nem tudom, milyen realitástól beszélsz. Van a realitás és van a - nem fog tetszeni sokaknak - VALÓSÁG. És az a valóság, hogy akkor vagy jól, ha avval vagy, akit szeretsz, ha az nem viszonos, akkor egyedül.

Minden más megöl. Kit olyan gyorsan, hogy már az első gondolatától is rosszul van, kit évtizedek alatt.

2014. aug. 9. 14:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Akihez én végül hozzámentem, nem az igazi,szeretem, tehát nem felejteni akarok vele vagy ilyesmi. Nagyon szeretem. De nem ő a nagy Ő. Eddig mindenki átvert, az igazi is, egy ronda hombár kellett neki egy csinos, rendes lány helyett....úgyhogy marad ez. Nem akarok én se egyedül maradni és 20 macskával megöregedni, tudom hogy engem sosem fognak már igazán szeretni, mert nem vagyok egy hulladék! :(
2014. nov. 4. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!