Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szoltok a Dodge charger...

Norby1444 kérdése:

Mit szoltok a Dodge charger 71 - eshez? Szerintetek emgeri megvenni 13.500 euro de kituno allapotba van, szerelmes lettem az ilyen regi autokba es szeretnek venni egy ilyent gondoltam ti atdok egy par tanacsot

Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Az összes ilyen autóra érvényes a szabály, hogy ha nem sajnálod rá a pénzt akkor megéri. Ezek hobbiautónak jók, bármikor kérhetnek egy komolyabb javítást. Viszont az élmény maradandó.
2014. jún. 4. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy darabig érdekes, de aztán megunja az ember. A V8 hang se lesz már annyira izgalamas, viszont állandóan költeni kell alkatrészre (amerikából rendelve) és a nem csekély mennyiségű elfogyasztott benzin utánpótlására. Vagy beleszeretsz egy életre. Majd kiderül. Vágj bele.
2014. jún. 4. 18:06
 3/5 VarMa ***** válasza:

az a baj ezekkel, hogy rohadt maceras europaban az alkatresz beszerzes hozza(sok ido es penz)...

Eleg hamar elfognak fogyni az idegeid...

A masik problema a fogyasztas mert ezek 25 liter alatt csak lejton lefele fogyasztanak, de inkabb 30 liter/100 km

De ha ez az almod akkor menj el es nezd at, es ha tenyleg korrekt allapotu es nem csak latszat modon van redbe rakva akkor vedd meg...

2014. jún. 5. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:

"Szerintem egy darabig érdekes, de aztán megunja az ember..." - szemelyes tapasztalatom az, hogy nem lehet megunni!

Igaz meg csak 4 eves a kicsike, es nem is 71es hanem 2010es, de V8 es izom auto es a hideg futkos a hatamon mikor vezetem, pedig beleraktam mar 52ezer kilometert, de meg mindig nem unom:)

2014. jún. 5. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:

"Vagy beleszeretsz egy életre"

Egyébként én BMW-vel voltam így, a hangja miatt vettem 6 hengerest anno. Aztán pár évre rá már szinte közömbös volt, főleg hogy a fogyasztás is beárnyékolta az akusztikus élményt, pedig felét se nagyon ette meg mint amit egy amcsi vényóc lazán bever.

2014. jún. 5. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!