Mit szoltok a Dodge charger 71 - eshez? Szerintetek emgeri megvenni 13.500 euro de kituno allapotba van, szerelmes lettem az ilyen regi autokba es szeretnek venni egy ilyent gondoltam ti atdok egy par tanacsot
az a baj ezekkel, hogy rohadt maceras europaban az alkatresz beszerzes hozza(sok ido es penz)...
Eleg hamar elfognak fogyni az idegeid...
A masik problema a fogyasztas mert ezek 25 liter alatt csak lejton lefele fogyasztanak, de inkabb 30 liter/100 km
De ha ez az almod akkor menj el es nezd at, es ha tenyleg korrekt allapotu es nem csak latszat modon van redbe rakva akkor vedd meg...
"Szerintem egy darabig érdekes, de aztán megunja az ember..." - szemelyes tapasztalatom az, hogy nem lehet megunni!
Igaz meg csak 4 eves a kicsike, es nem is 71es hanem 2010es, de V8 es izom auto es a hideg futkos a hatamon mikor vezetem, pedig beleraktam mar 52ezer kilometert, de meg mindig nem unom:)
"Vagy beleszeretsz egy életre"
Egyébként én BMW-vel voltam így, a hangja miatt vettem 6 hengerest anno. Aztán pár évre rá már szinte közömbös volt, főleg hogy a fogyasztás is beárnyékolta az akusztikus élményt, pedig felét se nagyon ette meg mint amit egy amcsi vényóc lazán bever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!