Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én férjem ennyire bunkó???
"Nemzetközi nőnap"...meg a f@szom...állandóan az egyenlőségről p@fáznak, akkor hol van a Nemzetközi Férfinap??? Nem mintha hiányozna.
Én otthon MINDENBŐL kiveszem a részem, minimum 50%-ban. Minden házimunkát megcsinálok, gyerekekkel tanulok, főzök, bármi. A terhességet és a szülést kivéve. Bocs. Nem vitt virágot a férjed! Hú bmeg! És ezt kiírtad ide! Persze az irományom majd kiveri a biztosítékot, ugye nők?
Őrülj hogy van valakid!!!!
Sokaknak még pár se jut nem hogy gyerek!!!!
Hiszti off
Vedd meg/olvasd el az öt szeretetnyelv című könyvet aztán kérd meg a párodat is hogy olvassa el aztán beszélgetetek el arról hogy ki mitől érzi magát szeretve próbáld meg te is úgy szeretni öt ahogy ö azt igényli/szeretné és ha kölcsönösen szeretitek egymást akkor ö is elkezd majd feléd olyan gesztusokat tenni amikre te vágysz.
Persze siránkozhatsz is tovább de néma gyereknek anya sem érti szavát. :)
Valentin-napra és évfordulóra nem kaptam, aztán csak úgy elsírtam magam és néhány nappal később utólak kaptam virágot. Jó ehhez hozzá kell tenni, hogy valentin-napon épp hazautaztunk és estefelé értünk csak haza, másnap kaptam fánkot :). Évfordulónk meg az utanni nap van, így arra nem kaptam semmit, de olyan romantikus lett volna egy szál rózsa.
Nőnapra már kaptam, megtanulta a leckét :D
Jó nem a férjem még, de mennyasszonyának szólít néha, de még az sem vagyok.
Igazatok van amúgy, olyan felszínesnek tűnik, hogy "nyafogunk" pár szál virágon, de ez az egyik legromantikusabb ajándék szerintem.
Nőként nekem egyáltalán nem fontosak ezek az "ünnepek"(a valentin naptól egyenesen hányni tudnék).
Sokkal többet jelent, ha a párom minden nap kimutatja, mennyire szeret. Meg szokott lepni apróságokkal, amikről tudja, hogy szeretem, pl. ma is vigyorogva a kezembe nyomott egy darab sajtot, mert sajtmániás vagyok, ő viszont utálja. Imádtam érte ❤️. Oké, hozott virágot is, arra például nem is számítottam, de ha nem hoz, akkor sem érdekelne, ez csak pluszban jólesett. A mindennapi kis kedvességek számomra milliószor többet jelentenek, mintha évi 3-4 alkalommal hozzámvágna valami drága, klisés xart, aztán az év többi részében meg le se kakálna.
Nem baj ha paraszt csak jól nézzen ki.
Majd miattam megváltozik mert szeretem öt (az hogy ö nem az mindegy)
Aztán ha nem így alakul akkor megy a sírás.
De ki nem nyitnád a szádat hogy valAmi változzon inkább itt sírsz hogy a pasi bunkó.
MEGÉRDEMLED!! !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!