Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egy bunkó, mit tehetnék, hogy változzon? Miért nem tiszteli a szüleimet?
Nem akartam túl hosszú kérdést, ezért próbáltam röviden írni. 30 évesek vagyunk, 10 éve tart a kapcsolatunk és van egy 1 éves gyerekünk. Ezt leszámítva szeretjük egymást, a kommunikációval sincs gond, de néha, mikor “megbolondul”, akkor ilyen és nincs ember a világon, aki hatni tudna rá. A szülei sajnos 16 éves kora óta nem foglalkoznak vele, az én szüleim pedig épp az övéi ellentétei. Nagyon sokat segítettek és segítenek nekünk, anyagilag, a gyerek körül, a párommal fiúkként bánnak, ezért extrán rosszul esik a viselkedése. Az ő véleménye pedig erről az, hogy ne várjam el, hogy a feneküket fogja nyalni azért, mert ennyi segítséget kapunk. De én nem is ezt várom, csak hogy adja meg a tiszteletet nekik, mint mindenki másnak.
A mai sztori röviden: vendégségben voltunk, apukámat kínálták borral, ő köszönte nem kért többet. A házigazda kicsit erősködött még, mire az én férjem azt tanácsolta, hogy töltse bele a szájába apukámnak, ha ennyit kéreti magát...
Szóval eddig nem volt paraszt, most meg hirtelen, a semmiből az lett. A "nem nyalom a s**gét mert segít" pedig nem azt jelenti, hogy parasztnak kell lenni.
Azt kellene megtudnod, hogy mi a baja a férjednek, mert az emberek nem lesznek csak úgy bunkók, ennek oka van.
Ja, tehát már EZELŐTT IS tahó volt, de te vele maradtál, csináltatok egy gyereket ésm inden rendben.
Mi a panasz tárga és oka? TUDTAD, hogy a férjecskéd bunkó... de vaószínű jól meg tud dugni, amiért nem vágtad még ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!