Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem egy bunkó, mit tehetnék, hogy változzon? Miért nem tiszteli a szüleimet?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon tiszteletlenül beszél a körülötte lévőkkel. Ma például apukámmal szemben engedett meg magának olyan hangnemet, hogy én csak néztem. Apukámnak is nagyon rosszul esett, láttam rajta és mikor mondom ezeket a férjemnek, akkor ő kiakad, hogy ne mondjam meg neki, hogy ő másokkal hogy beszéljen. Nem volt mindig ilyen, de ahogy az évek telnek, úgy lesz egyre nagyobb paraszt. Nagyon sokan el is fordultak tőle, de szerinte mindenki más hibás, de ő nem. Teljesen tehetetlennek érzem magam, szégyellem a viselkedését, de nem tudok már mit tenni...
2018. aug. 25. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Már megint egy olyan kérdés, ahol a kérdező az égvilágon semmi konkrétumot nem ír. Hány éve tart a házasság, mennyi idős ő, mennyi a férje, vannak-e gyerekek, milyen a férje és közte a kommunikáció (van-e egyáltalán, vagy csak egymás mellett élve játszották évtizeden át a társadalom által rájuk osztott szerepeket), összeköthető-e valamilyen konkrét eseménnyel a bunkóság kezdete, et cetera.
2018. aug. 25. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Pl. apudat mivel bántotta meg? Vagy mi az a konkrét dolog, ami miatt elfordulnak tőle?
2018. aug. 25. 22:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem akartam túl hosszú kérdést, ezért próbáltam röviden írni. 30 évesek vagyunk, 10 éve tart a kapcsolatunk és van egy 1 éves gyerekünk. Ezt leszámítva szeretjük egymást, a kommunikációval sincs gond, de néha, mikor “megbolondul”, akkor ilyen és nincs ember a világon, aki hatni tudna rá. A szülei sajnos 16 éves kora óta nem foglalkoznak vele, az én szüleim pedig épp az övéi ellentétei. Nagyon sokat segítettek és segítenek nekünk, anyagilag, a gyerek körül, a párommal fiúkként bánnak, ezért extrán rosszul esik a viselkedése. Az ő véleménye pedig erről az, hogy ne várjam el, hogy a feneküket fogja nyalni azért, mert ennyi segítséget kapunk. De én nem is ezt várom, csak hogy adja meg a tiszteletet nekik, mint mindenki másnak.

A mai sztori röviden: vendégségben voltunk, apukámat kínálták borral, ő köszönte nem kért többet. A házigazda kicsit erősködött még, mire az én férjem azt tanácsolta, hogy töltse bele a szájába apukámnak, ha ennyit kéreti magát...

2018. aug. 25. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Hm. Én így elsőre azt tanácsolnám, hogy tudatosan kezdj el törekedni arra, hogy a kettőtök között (gondolom, valójában csak az ő számára) még tabunak számító témákat fölszámold. Ha erre egyből az ugrik be, hogy erre rámehet a kapcsolatotok, akkor szépen pakold be a mérleg két serpenyőjébe a pro és kontra érveket, és dönts a legjobb belátásod szerint. Feltételezem, érted, mire gondolok.
2018. aug. 25. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Szóval eddig nem volt paraszt, most meg hirtelen, a semmiből az lett. A "nem nyalom a s**gét mert segít" pedig nem azt jelenti, hogy parasztnak kell lenni.

Azt kellene megtudnod, hogy mi a baja a férjednek, mert az emberek nem lesznek csak úgy bunkók, ennek oka van.

2018. aug. 25. 22:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Ő nem egyik pillanatról a másikra lett ilyen, szépen, fokozatosan építve jutott el ide. Ez nem azt jelenti, hogy minden nap, mindenkivel hasonló stílusban beszél, de egyre gyakoribb.
2018. aug. 26. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Tíz év alatt az alapozó feladta, kezd lepattogni a máz. Most derül ki, milyen a felszín alatt.
2018. aug. 26. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Ja, tehát már EZELŐTT IS tahó volt, de te vele maradtál, csináltatok egy gyereket ésm inden rendben.

Mi a panasz tárga és oka? TUDTAD, hogy a férjecskéd bunkó... de vaószínű jól meg tud dugni, amiért nem vágtad még ki.

2018. aug. 27. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!