Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom minél előbb meg akarja ismerni a szüleimet, mit tegyek?
1 hónapja ismerem. Alakulóban van a dolog. Ő kijelentette h a jövő hónapban meg akarja ismerni a szüleim, mert számára fontos a jó kapcsolat velük. Előző kapcsolatában nem igazán jött ki a szülőkkel és ez a kapcsolat rovására ment.
Én viszont nem szeretném őt bemutatni még, sőt abba is beletörődnek h csak akkor látná őket ha már tényleg komolya a dolog (minimum 1 év után). Anyuék mondták h csak a komoly igazán biztos párom szeretnék látni. Feleslegesnek tartom bemutatni ilyen korán. De ő nem érti meg. Fél attól h nem fogadják el.
Mit tegyek? Mit mondjak neki?
Mit tehetnék?
A szüleid és a te felfogásod nagyon maradi. Látszik, hogy nem esett messze az alma a fájától!
Légy már egy kicsit rugalmasabb! Ha meg szeretné ismerni a szüleidet, akkor nyilván komolyan is gondolja veled a továbbiakat!
Hány éves vagy, hogy ennyire még a szülői befolyás alatt állsz?
Nem otthon élek, hanem a fővárosba költöztem munka miatt. Tehát nem vagyok már tizenéves.
Egyszerűen otthon nálunk nem szokás haza vinni egy full kezdetleges párt
Nem szokás, nem szokás!
Ez a baj a legtöbb emberrel, hogy a szokásaik rabjai! És nem hajlandók nyitni a változás, az új dolog felé, mert annyira röghöz kötöttek.
"Egyetlen állandó a változás maga." Hérakleitosz
Egyáltalán nem maradi felfogás, minek rángasson haza boldog-boldogtalant?
Kérdező, én megmondanám, hogy amíg nem komoly a kapcsolat, nem mutatsz be senkit, csak mesélsz otthon róla. Ezt lesz szíves tiszteletben tartani vagy nincs nagyon miről beszélni. Legalábbis én erőszakoskodó emberrel nem tudnám nagyon folytatni.
Igazad van, egy hónap az gyakorlatilag SEMMI.
Az én kedvesemmel is majdnem félév után találkoztak először, felesleges lett volna előbb.
"De most elkezdte a skype videozást eröltetni :DDD"
Hát, ha neked az erőltetés, hogy skype-on lásd a másikat és előre vidd a kapcsolatodat, akkor inkább veled van a probléma, főleg 20 felett. Iszonyatosan gyerekes a felfogásod, a viselkedésed és a hozzáállásod a dolgokhoz!
Van, aki rühell chatelni és km-es leveleket írni.
Skype-on legalább láthatjátok egymást, hallhatjátok a másikat, könnyebben menne az ismerkedés.
Eléggé gáz szerintem, hogy ennyire merev vagy és mindent időhöz kötsz.
És mikor engedélyezed neki a videóchatet? 2 hónap múlva?
1 hónap alatt nem jöttél még rá a levelezésekből, hogy mennyire gondolja komolyan?
Tulajdonképpen te mit szeretnél 20 fölött? Csak kérlek, ne úgy viselkedj, mint egy éretlen kistini!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!