Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos, hogy közel a családhoz telepedjetek le a párotokkal? Vagy inkább minél messzebb mentek tőlük?
Az én kapcsolatom a családommal... viharvert. Inkább tisztes távolban akarok lenni tőlük, mert közelről megesszük egymást. Most építgetem újra a családi kapcsolataim, minden fronton.
A páromnak jó a viszonya a családjával, szereti őket, és szívesen van velük. De most én vagyok az első, így ő is tisztes távolban van a családjától. Max. ő többet jár haza.
Páromnál van egy limit aminél messzebb nem menne. Nekem ez nem okozna gondot.
Egyenlőre elérhető közelségben vagyunk és ez így optimális.
1000km-re élünk és nem igen hiányzik a család.
Félévente kibírjuk azt a pár napot vleük, de annyi elég is. :)
Nekem egyáltalán nem fontos, hogy közel legyünk, sőt... mindkettőnk szülei elég helikopter stílusúak és mindenbe kéretlenül beleszólnak.
Alapvetően annyira messze nem költöztünk, mert Bp-ről származunk mindketten és nem akartunk más városba, településre költözni. De papucsban-hálóingben nem tudnának átjönni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!