Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor bunkó a férjem a mostoha tesómmal, mit tegyek?
Mostoha tesóm őszintén szólva nem egy szép nő. Sajna elég csúnyácska szegényt és még ráadásul kövér is. Meg szőrös is! A férjem meg rendszeresen beszólogat neki. Brünhildának meg lamantinnak szokta hívni. Múltkor megkérdezte tőle, hogy mikor fonja be a lábszőrét. Szülinapjára úszógumit meg zsírégető tablettát vett neki. Legutóbb azt mondta neki, hogy formás vagy. Az amorf is egy forma. Meg ilyenek...
Azt mondja azért csinálja mert egy utálatos nőszemély és megérdemli. De szerintem nem, meg én szeretem mostoha tesómat nem szeretném, hogy így viselkedjen vele. De hiába kérem szépen nem hatja meg. Ugyanúgy bunkózik vele tovább.
Szerinted mit csináljak? Hogy szoktassam le a férjemet erről?
Sehogy.
Fogadd el, hogy egy taplóhoz mentél hozzá.
Az nem esett le, hogy a férjed azért cseszteti a mostohatesódat, hogy adjon magára?
Attól, hogy nem modell-alkat, még lehet szép és igényes...
Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy ha csesztetik az embert akkor majd ad magára.
Hát, én mondanám neki, hogy fejezze ezt be, és kész.
Ha pedig nem érti, akkor a férjed nem bunkóskodni szeret, hanem szimplán bunkó.
"Sokszor bunkó a férjem"
Egy "bunkóhoz" csak egy még nagyobb bunkó megy feleségül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!