Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet hatni egy férfira hogy valtoztasson magán és szexuális aktivitasan?
10: egy munkahelyi viszonyt egész jól betudnék ütemezni de ez továbbra is csak elméleti felvetés.
Köszönöm, a kinézetemmel nincs semmi gond, sportolunk mindketten itthon, több gép is van, edzeni kimondottan jól lehet ha a gyerek itt legózik 2 méterre.
Köztünk nem a külső a gond, szerintem a karanténnak köszönhetően 10 éve nem voltunk ilyen formában.
De a mindennapos rutinszex engem kikészít.
"8" reagálva
Szívemből szóltál, mi ezt majd 10 évig csináltuk, 3 gyerek mellett kb havi 1 alkalommal volt szex, egy idő után már nem is hiányzott. A volt nejem úgy 8 évvel az első gyerek születése után egyszer közölte velem, hogy jó ember vagyok, de nem élvezi a szexet velem, ne haragudjak. 13 évig voltunk kapcsolatban, és kb 2 évig működött jól a szex. Most már egészen máshogy látom a történteket, megélni vacakabb érzés volt.
11
Nem értem. Minek a mindennapi szex?? Lehetne heti egy is. De az biztos jó lenne.
Vagy már egyáltalán nem vonzódsz a férjedhez? És ő vonzódik még hozzád?
Sajna a nagyszülők a covid előtt se tolongtak, azóta meg főleg nem...és ha jöttek, főleg a táppénz elkerülése végett jöttek, arra "használtuk" őket hogy ne kelljen kimaradni a munkából, vigyáztak a beteg gyerekekre, hülyén vette volna ki magát ha mi meg közbe lelépünk...szóval lehet hogy alkalmilag fél évente megoldják a gobdjainkat ideig óráig de ennél többre nem számíthatunk.
Szakkör ilyesmihez még kicsik, 4 és 6 évesek...bármi órájuk van arra kísérni kell őket.
A mindennapost nem úgy értettem hogy mindennap van. Hanem hogy mindig ugyanolyan...
Testileg vonzódunk egymáshoz de amint belekezdenénk átmegy unalmas rutinba (zuhanyozzunk előtte, zárd be az ajtót, rakd be a mesét, ne hangoskodj stb) ezt csak az értheti aki hasonló cipőben van
18
Ki tudnátok fizetni egy bébiszittert? Jó időben elviszi a kicsiket valahova. Rossz időben ők otthon maradnak, ti meg valahol ellátjátok egymás baját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!