Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet hatni egy férfira hogy valtoztasson magán és szexuális aktivitasan?
Veszel egy kis műanyag eszközt.
Szerel egy szeretőt.
Otthagyod a fenébe és keresel másik férfit.
Kb ez a 3 opció van, ha őt nem érdekli, akkor más nem nagyon akad.
3-as leírta. Ezez közül választhatsz.
Bár negyediknek opció, hogy beletörődsz.
Fú nálunk is vacak. Megértelek. Az első x év jól telt amíg nem jöttek a gyerekek, volt időnk egymásra (tehát nem, nem mindig olyan egyszerű hogy ásó kapa nagyharang előtt meg lehet oldani....)
Mig nem jöttek a gyerekek 2 naponta együtt voltunk. Aztán amikor megszülettek az első három évben szinte nem aludtunk, ettől ingerültek lettünk, amint kis időhöz jutottunk, aludtunk szex helyett....oda fajult a dolog hogy 2-3 havonta beértük egy alkalommal. ez így ment évekig aztán én elhatároztam hogy változtatni szeretnék ezen.
Először is leültem a férjemmel és elmondtam neki hogy nekem heti 2 alkalom volna a minimum.
Lefogytam, vettem csinosabb fehérneműket stb.
Értekelte is a dolgot és jött az elhatározás, hogy újra térjünk át fogamzásgátlóra éa hadd szóljon akár naponta....
Aztán oda jutottunk hogy igen, együtt kellene lenni de mikor?
Míg a gyerekek mesét néznek. Mert reggel ők keltenek este 22.00kor már hullák vagyunk.
Jó de előtte zuhanyozzunk le. Jó de hangos legyen az a mese. Egyeske beakart nyitni 5 perc után. Ketteskének kakilni kell.
Spontanitás nulla. Romantika nulla. Nem tudok felizgulni. Ha netan mégis sikerül pl egy filmen, a férjem azzal jön hogy "de nem vagyunk letusolva".
És mingig ugyanaz a helyszín ugyanaz a póz. Engem ez teljesen lelohaszt.
Nagyon szeretem őt meg minden, csak ne lenne az a franya szex...vagy ne lenne annyira fontos a testi hűség...inkább éljünk nyitott kapcsolatban, megoldjuk mással más helyen ahogy izgat...ha egymással ez a része nem jó. Persze ez nyilván csak ötlet sose menne bele.
Úristen itt csak húszévesek vannak? Képzeljétek minden és mindenki változik idővel nem merevednek meg mint a szobrok. Aki ma oda van érted az lehet, hogy holnap nem lesz, mindegy mennyire vagy jó nő vagy férfi elmúlhat a varázs, és nem, ezen az új szexi fehérnemű sem fog segíteni.
Az van hogy rád unt a kedves férjed, mert már látott ezerszer, ezer féle pózban, elérhető vagy neki 24 h-ban, nem jelentesz neki kihívást. Általában ez a forgatóköny majdnem minden második házasságban.
"vagy ne lenne annyira fontos a testi hűség...inkább éljünk nyitott kapcsolatban"
Mert arra több időd lenne, hogy szeretőket keress, találkozgass velük, elmenj hozzájuk meg még haza is? Nem beszélve róla, hogy neked is ki kell valahogy nézni, hogy a szerető "supply" fenntartható legyen, ahhoz meg el kéne járnod futni, úszni, konditerembe. Ezekre hirtelen lenne időd, csak akkor nincs, amikor a férjedről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!