Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl földhözragadttá, ellaposodott gondolkodásúvá vált feleséget hogy lehetne újra felemelni, szárnyalóvá tenni?
Szerintem ezt a kérdést mutasd meg neki. Ha eddig nem akart tőled megszabadulni, akkor ezt elolvasva szabadon enged, hogy repülj a könyveiddel a pcsába. De lehet a tepsis mámi is elég lesz, hogy a pcsádba rúgjon egy jó nagyot.
Egyébként ki trollkodtad magad kisfiam?
Oké 32-es,akkor kérdés:te mi a jó büdös francot keresel még egy "tepsis mámi" mellett, ha ennyire lenézed? Te viszont azt tanultad, hogy mellette kell maradnod, és kötelezően meg kell változtatnod őt a saját képedre? Hiába írod, hogy te válnál, ha hisztizés miatt még mindig ott vagy, ahol állítólag neked nem jó. Mire vársz? Csodára? Na az nem lesz. Nem tudom eldönteni, hogy kettőtök közül melyik a hülyébb. Te is csak itt hisztizel, gyerekes sértéseket használva a másik félre, mint egy óvodás, ahelyett, hogy összeszednéd a tökeidet, és kilépnél egy langyos fosból, ami neked állítólag már nem felel meg. Eszembe jut egy kabaré :" Hány éves vagy te herceg? 27.És még hiszel a mesékben?".
De az tény, hogy élvezed őt bunkó fsz módjára sértegetni. Nem is tudom melyikőtök a rosszabb. Te az egoista barom, vagy a középkori elveket valló feleséged.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Szerintem ezt a kérdést is te írtad ki, mert pont ugyanez a visszataszító stílus. Ott is leírták, hogy nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!