Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lefelé férjhez menni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefelé férjhez menni vagy inkább egyedül maradni?

Figyelt kérdés
Orvos kolléganőm 39 éves. Saját elmondása szerint tavalyig nem voltak udvarlói, senki nem kérte meg a kezét. Tavaly kezdett el neki udvarolni egy irattáros fiú a kórházban. Jövő tavaszra tervezik az esküvőt. A kolléganőm bevallotta nekem, hogy nem szerelmes a srácba, nem is ő az álmai férfija, de mivel nem állnak sorba mások az ajtaja előtt, kénytelen ehhez a férfihoz feleségül menni, ha nem akar vénlány maradni. Megéri így férjhez menni? Csak egy szimpla jó ismerősi kapcsolat (még csak nem is barátság) elég egy házassághoz?

2020. dec. 19. 15:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Azért azt mindeni érzi, hogy kamu szagú a sztori...

Bocs, de elég sok évet dolgoztam már olyan helyeken, ahol gyakori, hogy a magasan kavlifikált csajra rámozdul valaki az ilyen biztőr/raktáros/etc katgóriából.

Soha, de soha nem lett belőle semmi, mindig pattintva lett a pasi, akinek messze ilyen kategórián aluli párja van, annak sosem a melóhelyen lett, hanem jó messziről.

2020. dec. 19. 21:21
 32/36 anonim ***** válasza:
11%
Megall az eszem. Kategoria. Hol elunk a 19. Szban? Ugyanolyan erteku ember a bizt or mint az orvos.
2020. dec. 20. 08:18
 33/36 anonim ***** válasza:
51%
En ismertem foorvosnot Debrecenben akinek soha nem volt ferje. Daganatban halt meg 72 evesen. Soha senki nem volt neki eleg. Pedig nem volt szep no, plusz elhizott volt. Plusz tudok egy masikat Ujhelyben aki elvalt es nagyon sokaig egyedul volt, mar 52 eves volt es osszwjott egy biztonsagi orrel, akinek regi szuzukija volt. De az az őr egy intelligens, talpig becsuletes 50 eves ferfi, aki otthon minden megcsinal es tud fozni is. De mondom, ez 50 felett volt. Nem hiszem h 45 alatt sok ilyen lenne.
2020. dec. 20. 08:24
 34/36 anonim ***** válasza:
52%

32: igen, persze, ugyanolyan ember... aztán este ugyanúgy elbeszélgetnek ugyanazokról a témákról, átteintik az előző napi szakmai kérdéseket, beszélgetnek kulúráról, a világról, és egy biztős (akinek jellemzően az érettségi sem volt egyszerű eset) végig partner benne...

Igen gyakori párkapcsolatok épülnek a takarító-főosztályvezető szinteken is :D

2020. dec. 20. 08:33
 35/36 anonim ***** válasza:
33-as vagyok. Aki lepontozott, annak elkuldom a facebook linket a párrol. Gondolom utana visszavonja a pirosat.
2020. dec. 20. 18:13
 36/36 anonim ***** válasza:

Nem kell feltétlenül szerelmesnek lenni házasság kötéskor. Én sem voltam az. 20 éve együtt vagyunk. Valamit nagyon elrontottam. Erre 28 évesen jöttem rá.

Hajtott a vágy, hogy babakocsit tologathassak én is mint már sok barátnőm. A férjemnek én voltam az igazi, ez hamar lejött. A céljaink is közösek voltak, hogy ne várjunk évekig. Így is 30 voltam mikor megszületett az első gyerekünk. Aztán megszerettem a férjemet, volt olyan is, hogy szerelmet éreztem iránta. Most már az szeretet az összetartozás a fontos. Ha rajtam múlik vele öregszem meg.

Tehát a kérdésnek arra a részére, hogy lehet-e ez a házasság jó,mivel nem szerelmes a hölgy a válaszom lehet.

2020. dec. 20. 21:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!