Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lefelé férjhez menni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefelé férjhez menni vagy inkább egyedül maradni?

Figyelt kérdés
Orvos kolléganőm 39 éves. Saját elmondása szerint tavalyig nem voltak udvarlói, senki nem kérte meg a kezét. Tavaly kezdett el neki udvarolni egy irattáros fiú a kórházban. Jövő tavaszra tervezik az esküvőt. A kolléganőm bevallotta nekem, hogy nem szerelmes a srácba, nem is ő az álmai férfija, de mivel nem állnak sorba mások az ajtaja előtt, kénytelen ehhez a férfihoz feleségül menni, ha nem akar vénlány maradni. Megéri így férjhez menni? Csak egy szimpla jó ismerősi kapcsolat (még csak nem is barátság) elég egy házassághoz?

2020. dec. 19. 15:51
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
12%

aztán meg amikor átlagos férfiak kezdeményeznek náluk normális módon, akkor lepattintják őket.

Mert atlagos, egyetlen nonek sem kell atlagos pasi, csak okyan aki valamivel kiemelkedik az atlagbol.

2020. dec. 19. 17:01
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
21. Valogathat, csak ha koti az ebet karohoz, h nekem helyes es penzes hapsi kell, akkor egyedul marad.
2020. dec. 19. 17:03
 23/36 anonim ***** válasza:
87%
#21: Szerintem ez nem feltétlenül igaz. 35 fölött már nagyon sokan élnek tartós kapcsolatban, házasságban, max. az elváltak vannak egyedül, meg olyanok, akik ilyen-olyan okokból (pl. bátortalanok, csúnyácskák, extra magas igényeik vannak, karrieristák stb.) egyedül maradtak. Ráadásul a 35 körüli elváltak jó részénél van legalább egy gyerek, ami csak még jobban megnehezíti a társkeresést.
2020. dec. 19. 17:06
 24/36 anonim ***** válasza:
77%
#24: Persze, azt nem írtam, hogy nem elvált. A házasságok 60%-a válással végződik, szóval rengeteg magámnyos, elvált férfi és nő van. Azért 35 felett már nehéz elvárni azt, hogy az illető multja üres legyen.
2020. dec. 19. 17:10
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
#25: Hát igen, csak aki elvált, az talán összetört lelkileg, és nehezebben bízik meg a másikban, vagy ha pl. gyerek is van, azt sokan nem akarják majd elfogadni. Aki viszont tapasztalatlan, annak azért nehéz, mert jó eséllyel tele van frusztrációval, félelemmel, plusz nincs is olyan párkapcsolati "ismeretanyaga", hogy tudja, kit kell elkerülnie, milyen típusú emberekkel jön ki jól stb. Szóval szerintem 35 fölött nem annyira egyszerű, mint mondjuk 20 évesen.
2020. dec. 19. 17:18
 26/36 anonim ***** válasza:
76%

Neki úgy látszik így megfelel és ez a lényeg. Ez az ő élete és nincs joga beleszólni bárki másnak.

Nekem ez nem menne, de nem is rólam szól a másik ember élete, úgyhogy nem is vájkálnék benne.

2020. dec. 19. 17:20
 27/36 anonim ***** válasza:
74%

Azt gondolom, hogy itt messze nem a neki nem udvarló férfiakkal van a probléma. Aki 30-35-40 éves korára se talál párt az vagy nem is akar, vagy a kutyának se kell: jó okkal.

Egy fos házassághoz ( aláírni) elég, de nem fog sokáig tartani, illetve boldog semmiképp nem lesz.

34/N

2020. dec. 19. 18:20
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Neki lehet megéri, én nem tudnám megtenni, akkor inkább egyedül. Nekem nem kell szar házasság, csak hogy elmondhassam, hogy van valaki mellettem.
2020. dec. 19. 18:27
 29/36 anonim ***** válasza:
54%

azért ez egy kicsit csoda várás a csaj részéről is.

Mit tett ő 16 éves kora óta, hogy legyen udvarlója, járt közösségbe, mutatta magát, ismerkedett?

2020. dec. 19. 18:50
 30/36 anonim ***** válasza:
71%
#29: Lehet, hogy valami élhetetlen nőről van szó, nem tudom. Ezt amúgy én sem értem, szerintem egy átlagos nő is kb. 13-14 éves kora óta felkelti legalább jó néhány fiú/férfi figyelmét. Ha csak azt számoljuk, hogy középiskola meg orvosi egyetem, az önmagában kb. 10 év, és akkor még hol van a maradék kb. 15 év? Én nem hiszem el, hogy ha valaki jól néz ki és intelligens, akkor mondjuk a középiskolában vagy az egyetemen sem ment volna soha oda hozzá senki.
2020. dec. 19. 19:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!