Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja a feleségemnek?
Nekem kamu szagunak tűnik a válasza hiszem ha az hiányzik neki hogy utána forduljanak akkor azon lenne hogy csinosabb legyen és nem hízna ....
De azért sok sikert neked/ nektek remelem helyrejön a kapcsolatotok.
szivi. Az elhízás és a sport hiánya elégedetlenséget okoz ami továbbá depresszióba sőt agresszióba is áttérhet .
Azért irtam h menjetek el egyutt sétálni, bármilyen furán is hangzik lehet sosem voltatok de ujdonság és felfrissulés is egyben
rengeteget javítana közérzetén és neked is jór tenne.
Plusz több oxigén, több energia
Ha a munka nem válik be,
pszichológushoz kellene mennie.
Már elnézést de miért nem dolgozik? Fáradt? Olyankor az ember elmegy 1-2 hét szabadságra de nem rúgja fel a melóját fél évre. Eléggé belekényelmesedett már az életbe, jó lenne kicsit felrázni.
Reggel elmegyünk dolgozni a párommal, ledolgozzuk a 8 óránkat, aztán hazaérünk főzés, mosás, rendrakás vagy takarítás és utána nekiülünk és otthonról dolgozunk még másodállásban 6-23-ig. A hétvégén pedig mivel dolgozni nem kell menni 10-24-ig csak a másodállással foglalkozunk.
Igen fáradtak vagyunk, fáradtan kezdjük a heteket is de valamit valamiért. Nem kéne teljesen belepusztulni az otthon fekvésbe és filmnézésbe.
Érdekes, hogy néha a legjobbat akarjuk a másiknak és pont ezzel tesszük a legrosszabbat.
Én is nagyon jól keresek, megtehetném, hogy eltartom a családot és nem kellene dolgoznia az asszonynak, de ezt én már rögtön az elején tisztáztam vele, hogy erre ne számítson. Nem kell sokat keresnie, dolgozhat bármit, de valamit muszáj.
Kell a rendszeresség az életbe, kellenek a társas interakciók, kell, hogy kiszakadjunk az otthoni dolgokból. A munka kell, a munka hasznos.
Szóval remélem, hogy amint elkezd dolgozni, ezek a tényezők mind segíteni fognak és visszaáll a régi kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!