Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy unatkozó idegbeteg,energia vámpir, narcisztikus férjjel?
11:37
Erre mit tudnék irni,hogy igazad van.
"Semmiben sem tudtok segiteni, egyszerüen jól esett kiirni és kész."
Akkor jó, elolvastuk, és sajnáljuk, hogy ilyen a helyzet. Ha esetleg az is érdekelne, hogy miért ilyen? szerintem, mert nem szereti senki, azért.
A sorsod nincs megírva, csak erre fogod a szenvedésed, mert gyáva vagy felismerni, hogy egyedül neked van felelősséged abban, hova viszed az életed.
A gyerekeidnek nincs beleszólása abba, hogy elválsz vagy nem.
A vicc az egészben, hogy ha egyszer tényleg növesztesz egy gerincet, kiállsz magadért és elhagyod, nem fogod érteni, mi volt olyan rohadt nehéz ebben, miért vártál ennyit.
A sok(állandó)stressz korai halálhoz vezet..ezt akarod?
Hogy a gyerekeid nem engednék a válást? Ki nem szarja le? Nem egyszerű, de el kell tűnnöd, új életet kezdeni.
Jobb ötletem nincs. Az ilyen sunyi alak a legveszélyesebb...lehetetlen fogást találni rajta.
Egy biztos: erre az idegharcra rá fogsz menni..
A gyerekeket hagyd ki mindenből.
180 fokos fordulatot vegyél.
Ne sajnáld.Ne légy kedves.
Viselkedj vele úgy mint ő veled.Ha mázlid van ő adja be a válást.
Egy kicsit ellentmond az, hogy mások nem tudják milyen is valójában, és hogy nem szimpatizálnak vele mert mindenkivel baja van.
A váláshoz miért is kéne a gyerekeid beleegyezése?
"Nagyon sokat türtem és türõk pontosan a gyerekeim miatt."
Mese habbal. A gyerekeid messze élnek, nem veletek.
Egyszerűen csak nem mersz lépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!