Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet kezdeni egy unatkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy unatkozó idegbeteg,energia vámpir, narcisztikus férjjel?

Figyelt kérdés
Egyszerüen már képtelen vagyok elviselni a férjemet.A nárcisztikus viselkedés szóról-szóra igaz rá.Senki sem még a gyerekeink sem veszik észre rajta,hogy milyen ember.Igaz,hogy a gyerekeink messze vannak.Bárki elõtt el tudja adni magát, hogy egy nyugodt ember, engem meg terrorizál lelkileg a lakásban.Kértem már tõle,hogy menjen gyógyitatni magát, vagy szedjen valami nyugtatót.Semmire sem hajlanó,pedig éjszaka órákat nem alszik.A hibáit még véletlenül sem vállalja fel, hazudik,mindent letagad, és mindent az én fejemre tesz.Barátai nincsenek, az emberekkel mindig baja van, de ezt is rám fogja,hogy velem van a baj.Sorolhatnám még, azt ne mondjátok,hogy váljak el,a gyerekeim sem egyeznének bele, mivel nekik is össze-vissza hazudik rólam.En nem szoktam semmit megirni a gyerekeimnek,mert nem akarom stresszelni õket, és talán falra hányt borsó is lenne.Egyébként az emberek nagyon nem szimpatizálnak vele, mert itt az utcában is mindenkivel baja van.Egyszerüen nem veszi észre magát.Mindig szép szóval,türelemmel próbálok rá hatni, de olyankor vita lesz belõle,mert rám fogja,amit õ kõvet el, vagy amiben ö szenved hiányt.Szerintem a gyerekeim is azért igy fogjál fel,mert félnek tõle.
2020. dec. 13. 10:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Elmenni egy paphoz, misét hallgatni, meggyónni a bűnöket, majd követni a Teremtő szavait. Nem lehet ebben a helyzetben azt mondani, hogy "vájj el", mert a Vezír is a családi ösdzetartozást sürgeti.
2020. dec. 13. 14:57
 32/34 anonim ***** válasza:
55%
Neked erre szükséged van, ha benne maradtál. Te mártír akarsz lenni.
2020. dec. 15. 12:09
 33/34 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon csúnya a gyerekkel dobálózni, mikor nem ők választották a férjed Neked, Te viszont belekényszerítetted őket egy beteg helyzetbe, valószínűleg, ahogy írtad is, féltek ők eleget..
2021. jún. 29. 11:34
 34/34 anonim ***** válasza:
a gyerekeid fogjak meghatarozni hogy elvalj e vagy nem? akkor csak turj.
2023. márc. 30. 03:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!