Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet kezdeni egy unatkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy unatkozó idegbeteg,energia vámpir, narcisztikus férjjel?

Figyelt kérdés
Egyszerüen már képtelen vagyok elviselni a férjemet.A nárcisztikus viselkedés szóról-szóra igaz rá.Senki sem még a gyerekeink sem veszik észre rajta,hogy milyen ember.Igaz,hogy a gyerekeink messze vannak.Bárki elõtt el tudja adni magát, hogy egy nyugodt ember, engem meg terrorizál lelkileg a lakásban.Kértem már tõle,hogy menjen gyógyitatni magát, vagy szedjen valami nyugtatót.Semmire sem hajlanó,pedig éjszaka órákat nem alszik.A hibáit még véletlenül sem vállalja fel, hazudik,mindent letagad, és mindent az én fejemre tesz.Barátai nincsenek, az emberekkel mindig baja van, de ezt is rám fogja,hogy velem van a baj.Sorolhatnám még, azt ne mondjátok,hogy váljak el,a gyerekeim sem egyeznének bele, mivel nekik is össze-vissza hazudik rólam.En nem szoktam semmit megirni a gyerekeimnek,mert nem akarom stresszelni õket, és talán falra hányt borsó is lenne.Egyébként az emberek nagyon nem szimpatizálnak vele, mert itt az utcában is mindenkivel baja van.Egyszerüen nem veszi észre magát.Mindig szép szóval,türelemmel próbálok rá hatni, de olyankor vita lesz belõle,mert rám fogja,amit õ kõvet el, vagy amiben ö szenved hiányt.Szerintem a gyerekeim is azért igy fogjál fel,mert félnek tõle.
2020. dec. 13. 10:39
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
100%

Szerintem a legjobb döntés lenne a válás. Nem a gyermekeid döntése, hogy elválsz e vagy sem. Ez a te életed, te élsz vele, nem ők. Téged terrorizál, nem őket. Kérlek, gondolkodj el a váláson, mert ezt nem lehet kibírni, saját magadat fogod tönkre tenni. Nem tudom hány éves vagy, de egy teljesen új életet is kezdhetsz. Akár pár nélkül akár egy férfival aki megérdemel téged.

Ha nem akarsz elválni, akkor sajnos nem tehetsz semmit. Vagy megszoksz vagy megszöksz. Ez esetben teljes mértékben az utóbbi mellett döntenék.

2020. dec. 13. 11:07
 12/34 A kérdező kommentje:
Meg volt rá az okom,hogy mellette maradtam.Nagyon sokat türtem és türõk pontosan a gyerekeim miatt.Részletezni nem akarok,mert hosszu lenne,sõt még egy könyvet is lehetne irni róla.Egész életemben arra fizettem rá,hogy nagyon együtt érzõ tudok lenni, már a házasságunk elõtt is ez volt a probléma,hogy megsajnáltam,mert nagyon tudja sajnáltatni magát.Percenként változik a hangulata, van amikor teljesen normális tud lenni,de 2 napnál nem megy neki tovább.Sajnos a testvérei is ilyenek.
2020. dec. 13. 11:11
 13/34 anonim ***** válasza:
93%
12, értjük, pénz...
2020. dec. 13. 11:13
 14/34 anonim ***** válasza:
93%

"Egész életemben arra fizettem rá,hogy nagyon együtt érzõ tudok lenni, már a házasságunk elõtt is ez volt a probléma"

Akkor mi miben tudunk segíteni?

2020. dec. 13. 11:14
 15/34 anonim ***** válasza:
89%

Ezen az emberen te már nem tudsz segíteni erre magadtól is rájöhettél volna már. Minden józan ésszel rendelkező ember megfogja mondani, hogy hagyd ott. Én se tudok erre mást mondani. Miért nem látod, hogy a válás lenne az egyetlen megoldás?

Miért akarod magadat tönkretenni a gyerekeid miatt? Pedig azt írod a gyerekeid már messze vannak, tehát már nem is élnek ott. Élik a kis életüket. Te meg szenvedsz miattuk.

Szerintem neked is vannak bajaid agyban, hogy ennyire nem fogod fel azt a tényt, hogy elkéne hagynod és saját magadtól új életet kezdeni egyedül. Szerintem te is a saját érzelmeid rabja vagy. Nem tudsz túl lépni rajtuk így azok eltaposnak szépen lassan téged.

Lásd meg, hogy az nem megoldás, hogy megprobalsz megváltoztatni valakit aki nem is akar változni. Csak téged tönkretenni.

2020. dec. 13. 11:20
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
12: akkor tűrjed. Én akkor se maradnék mellette ha a híd alá kéne mennem. De te tudod, csak akkor ne panaszkodj.
2020. dec. 13. 11:21
 17/34 anonim ***** válasza:
88%
Nyilvánvalóan el kell válni, de akkor nem lesz hol lakni, nem lesz miből élni, meg miért martirkodni és nyivákolni, ugye?
2020. dec. 13. 11:27
 18/34 A kérdező kommentje:

11:14

Semmiben sem tudtok segiteni, egyszerüen jól esett kiirni és kész.

Ez vagyok én, aki tür és nem panaszkodik, igy van megirva a sorsom.

Most sem panaszkodni akartam,csak egy kicsit kiirni magamból ami nyomja a szivemet,semmi több.Olyan vagyok,aki a külvilág felé MOSOLYOG,hogy minden rendben,belül meg hordja a fájdalmakat.

2020. dec. 13. 11:34
 19/34 anonim ***** válasza:
88%

Sajnálom, hogy idáig jutottál, hogy nem tiszteled magad annyira, hogy rájöjj egyedül is értékes vagy. A sorsod az amit te írsz magadnak meg.

Mindenki alakítja a saját sorsát igy vagy úgy, csak magadban kéne hinni abban, hogy másképp is lehet.

2020. dec. 13. 11:37
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
szerintem lépj ki ebből a mártír szerepből, a magad érdekében
2020. dec. 13. 11:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!