Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erős szexuális vonzódás lehet-e probléma a házasságban?
Három éve vagyunk együtt a férjemmel. Nagyon szeretjük egymást, de tűz és víz a természetünk. Nagyon erős kapocs köztünk a szexualitás, de úgy érzem, ez probléma is, mert elfed más problémákat. Azt értem ezalatt, hogy az ember, ha kielégül testileg, lelkileg is egy darabig, ücsörög a rózsaszín felhőcskéjén, majd jön egy vita, ezt követi egy levezető szerelmeskuedés, és minden kezdődik elölről.
Ti hogy vagytok ezzel?
Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen problémákról beszélünk, illetve az sem, hogy amikor a rózsaszín köd után visszajönnek erősödnek a konfliktusok vagy kevésbé zavaróak.
Én amúgy a leírás alapján azt látom, hogy van egy problémás házasság, amit ennek ellenére összetart a jó szex. Ha a szex nem lenne, akkor sem lenne könnyebb megoldani a problémákat. Ha nem megy egyedül érdemes tanácsadást igénybe venni.
Megbeszéljük mi a problémákat, csak tenni nehéz ellene. Én sokszor kiborulok, kis dolgokon is, vagyis sárkánnyá válok, ő meg kissé önző, nincs benne elég empátia, de ugye ez utóbbit sem olyan egyszerű orvosolni. Szóval tudjuk, mi a hiba, de nehéz megoldani.
Nem, nem egyszerű ember, sőt, nagyon is intelligens!
Alapvetően nem vagytok egymásnak valók. A szex területén igen, másban meg nem es mivel nem csak dugasbol all az elet ez nem teszi simává a hetkoznapokat.
Amúgy meg irigyellek. A feleségemmel jól kijövök csak szexelni nem akar.
Mindkettonknek egy olyan par kell aki minden teruleten megfelel. Tartok tole hogy ilyen viszont csak a fantaziankban el.
Nem is tudom, de nem tudnék rossz szexuális kapcsolatban élni. Hogy minden klappoljon, csak pont az nem??!!!
#15-ös: és a problémát a feleségeddel nem is tudjátok orvosolni?
Amúgy vszeg nincs tökéletes kapcsolat.
#18-as
Volt 5 évnél hosszabb kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!