Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testi vonzódás szükséges egy házasság fenntartásához, vagy elég a szeretet is? Ti mit tennétek a helyemben?
Nem elég ennyi soha :(
Pont ezért van ennyi válás, mert rengeteg nő idő hiányában vagy önbizalom hiányában hozzámegy az első olyan emberhez, aki kedves, szimpatikus, anélkül, hogy a saját érzéseivel is törődne.... így nem lehet élni! Így sosem lesz az ember boldog.
Nem vágysz arra, hogy igazán odalegyél valakiért? Hogy boldoggá tegyen, hogy otthon ő vár rád? Hogy örülj már annak a gondolatától is, hogy van neked? Mert egy jó házasságban így működik. Nem úgy, hogy undorodsz tőle, elsírod magad és észre sem veszi...
"De igen, vágytam mindig is, csak a mai napig nem hiszem el, hogy ebben nekem valaha részem lehet, mert még sosem volt. Valahogy a "nagy" szerelmek mindig reménytelenek voltak, különböző okok miatt"
Látod, amit írtam: nem bízol magadban, és beadtad a derekadnak egy olyannak, akitől biztosat várhattál. Kérdező, a kapcsolatért, szerelemért neked is tenned kell! Ez nem úgy megy, hogy egyszer bekopog. Nem mindig az jön az ajtódhoz vörös rózsacsokorral, akitől szeretnéd. Ahhoz, hogy megismerd az igazit ismerkedned kell, kimozdulni, és nyitottnak lenni, neked is kezdeményezni... nem lehet mindig csak várni, várni. Így nem csoda, hogy sosem talált meg a szerelem.
A legtisztább lenne ebből tanulva megbeszélni ezt a férjeddel, elválni míg fiatal vagy - a lányodnak is annál könnyebb, minél fiatalabb. Megtartani a normális kapcsolatot a gyerek érdekében, közös felügyelet, aztán pedig kergetheted a gyereknevelés mellett a saját boldogságodat.
"Miért bírja ritkán sokáig? Szex van."
SZerinted a férjed hülye, vak vagy teljesen fogyatékos? Egy idő után rájön, hogy nem szereted. Az, hogy szex van, nem elég egy érző lénynek sem...
Szia!Hát,nem is tudom mit válaszoljak...Én is férjhez mentem,egy rendes,kedves,humoros,stb pasihoz,aki amúgy nem vonzott(volt szex nem is rossz,de mégse volt az igazi, na).Aztán megismerkedtem valakivel aki nálam 20 évvel volt idősebb,őrült nagy szerelem,eget rengető szex,stb,a férjemmel szétmentünk.
Még mindig a "nagy ő"-vel vagyok együtt, pár év és elmúlt a rózsaszín köd,kiderült,hogy szinte midenben ellentétei vagyunk egymásnak,már beszélegetni se tudunk,nincs közös téma,dögunalom az egész kapcsolat.Hát én már visszasírom az "ugyan nem vagyok oda érte,de tök jól elvoltunk" házasságomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!