Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy ritkán elő szokott fordulni, hogy egy nő vonzódik egy magányos/lúzer férfihez, vagy pedig kivétel nélkül minden nő csak a talpraesett férfiakat szereti?

Figyelt kérdés
Férfiak simán akár össze is jönnek kevésbé sikeres nőkkel is, viszont valahogy a nőknél szinte ilyet sose látni, hogy sikertelen férfihoz vonzódjanak. Előfordul kivétel?

2020. nov. 21. 11:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Biztosan előfordul, de ahhoz nagyon jó személyiség kell, hogy érezhesse a nő, nőként van kezelve.
2020. nov. 21. 11:54
 2/18 anonim ***** válasza:
66%

Igen, előfordul. Annyi a titok, hogy a srácnak sokkal jobban kell kinéznie, mint a csajnak.

A semmire egy nő sem fog ugrani, bármennyire is ez sokak vágya :)

2020. nov. 21. 11:56
 3/18 anonim ***** válasza:
Simán előfordulhat.
2020. nov. 21. 12:07
 4/18 anonim ***** válasza:
Mit jelent a lúzer nálad? Ha nem érzem magam biztonságban melletted,nem kellenél.
2020. nov. 21. 12:21
 5/18 anonim ***** válasza:
45%

4.

Már megint ez a "biztonság" dolog. Mitől félnek az emberek ennyire a modern korban? Nincsenek rabló hordák, farkaskutyák az út szélén vagy gengszterháború.

Kérdező

Szerintem magányoshoz még tudnak, esetlen figurához is, egyedül csak azt a lúzert nem kedvelik aki úgy lúzer, hogy állandóan keménykedik mellé.

2020. nov. 21. 12:41
 6/18 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg. Definiáld, mi az a lúzer pasi! Mert ha nem férfias, nem érzem magam mellette nőnek, akkor tényleg nem kell.
2020. nov. 21. 12:42
 7/18 anonim ***** válasza:

"nem érzem magam mellette nőnek"

Mondjuk ezt sem ártana definiálni, mert mindig leírják itt, de azt nem, hogy ez mit jelent. Vagy ez valami megfoghatatlan dolog? Azok mindig problémásak, mert érvényesül az "ha akarom igen, ha nem akarom nem" elv.

2020. nov. 21. 12:44
 8/18 anonim ***** válasza:

Oké, definiálom. SZÁMOMRA (!) azt jelenti, hogy tudok mellette nőiesen viselkedni, nem nekem kell mindig a kezembe venni az irányítást. Ez nem azt jelenti, hogy bambán nézek, de egy táncnál is azért a férfi vezet, és akkor jó, ha összhangban vannak a felek egymással.

Egy férfi ugye biztonságot, nyugalmat sugároz, hogy rá számíthatsz, ha baj van. Természetesen fordítva a nő is gondoskodik és segít, amiben tud. De pl. szerintem férfiatlan, ha egy pasi örökké sír, hisztizik mindenen. Ez egy bizonyos életkor felett senkinek sem áll jól.

2020. nov. 21. 12:52
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
5# Azért nem utolsó sorban fontos az is,hogy tudna el férfiként viselkedni mellettem. Az ilyen biztonságról beszélek. És bár nem várni el,de ha belémkötnek,odaállna e vagy maga elé vetne. Ez persze csak plátói...
2020. nov. 21. 12:53
 10/18 anonim ***** válasza:
8%

8.

Szerintem ez normális esetben fele-fele arányban működik, aszerint, hogy éppen mikor kinek kell a támogatás jobban.

9.

Akkor elég csak ennek illúziója, ha jobban belegondolunk. Elég csak ha úgy tűnik, mintha bátor lenne az illető, miközben amúgy nem az. Mivel úgysem kerül sor ilyen támadásra sosem (kivéve ha romatelep, gettó, kábítószeres alakok környékén éltek) ha pedig fegyverrel jönnek akkor úgyis csak egy szétvert koponya vagy átlőtt fej lesz a hősködés jutalma.

Engem is támadtak már meg cigányok. Semmi nem történt, mert én csak mentem tovább. Ütögettek, de akkor sem álltam meg. Szerencsére elég gyengék voltak, mert ugyan ütögette az egyik a mellkasom, de neki jobban fájt, mint nekem, pedig nem vagyok erős. Csak magas.

2020. nov. 21. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!