Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ritkán elő szokott fordulni, hogy egy nő vonzódik
egy magányos/lúzer férfihez, vagy pedig kivétel nélkül
minden nő csak a talpraesett férfiakat szereti?
10# így van,igazad van. Na de ha a kérdező olyan lúzer (bár erre még nem kaptunk választ) aki elsírja magát,bepisil,elvesztve a magabiztos férfi jellemét, akkor valóban nem állja meg helyét abban,hogy a nő férfiként kezelje.
Te jól cselekedtél,,mert nem süllyedtél le,de nem is elbőgted magad.
Bár ez lehet nekem a gyengeség,mert én nő létemre nagypofájú vagyok és erős a személyiségem.
2020. nov. 21. 13:08
#5 bizonság: ellátja pénzzel, ajándékokkal a nőt. Ennyi.
2020. nov. 21. 13:23
11.
Mondjuk sírni amúgy lehet, csak nem ilyen szituációban. Mert van olyan szituáció amikor helye van, de az nem vészhelyzet vagy valami olyan ahol erősnek kell maradni. Olyankor úgy kellene, hogy legyen, hogy mikor vége a szituációnak akkor jön rá az emberre a sokk. Én már jártam így, pedig nem vagyok bátor, pánikolósnak tartom magam. Ami igaz is lett - a szituáció után, mert utána konkrétan leültem és nem tudtam felállni egy ideig, kivert a jeges veríték, és "nagyon sápadt" voltam a jelenlévő szerint.
2020. nov. 21. 13:28
A biztonsag nem csak fizikai biztonsagot jelent, de akkor nezzuk azt. A nok nem szeretnek egyedul setalgatni, mert mindig betalalja oket valami kreten. Vagy zaklatjak oket, vagy keregetok jonnek stb. Ha van egy ferfi, akibe bele tud karolni es akirol latszik messzirol, hogy nem szalad hazaig, ha valami tortenne, akkor a fentiek be sem probalkoznak -> biztonsag. Rengeteg a frusztral kis pocs, akik nem fognak futtyogni, beszolni stb, ha ferfi van mellette. Ha nincs ferfi, vagy csak egy anyamasszony katonaja, akkor ugyanugy megkapja ezeket a kellemetlen incidenseket.
2020. nov. 21. 15:07
A masik kerdes, a nonek erezni magam mellette. Egy pszichologus fogalmazta meg jol, fene tudja melyik volt. Ezt ugy kell erteni, hogy benn ul a szobaban egy ember. Ha belep a szobaba egy ellenkezo nemu, akkor kolcsonhatas alakul ki. A no annyira fogja nonek erezni magat, amennyire ferfi a masik es forditva. Ferfiassag hianyaban a no, noietlennek erzi magat. Ezert kerulnek bizonyos embereket, szamukra ez kenyelmetlen belso erzes. Tisztaban kell lenni a nemi szerepekkel es akkor egyertelmu.
2020. nov. 21. 15:12
14 Én pontosan erre gondoltam
11 Persze a sírással nincs gond és azzal sem ha galamblelkü az ember. De az adott szituációban tartottad magad.
2020. nov. 21. 20:45
Úgy tapasztalom, nincs kivétel.
2020. nov. 21. 21:12
Attól, hogy vki sikertelen, nem biztos, hogy lúzer. Ha amúgy elégedett az életével, nem fordul magába, akkor bőven talál magának párt. A tipikus lúzer embereknek nehezebb, nemtől függetlenül. Én nőként mondom, hogy sokkal sikertelenebb voltam vékonyabban, fiatalabban, amikor full depressziós voltam, önbizalomhiányos, lesütött fejjel járós, mint kövérebben. A nőkből sem sikeres párkapcsolat terén az, aki lúzer - max. egyéjszakás "patronnak jó, ha nincs más" numerára van több esélye.
2020. nov. 21. 21:27
Kapcsolódó kérdések: