Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért unmatchel vagy ignorál kivétel nélkül mindenki?
1 nap alatt kb. 30-50-en húznak jobbra tinderen. Összejön mondjuk 10 match egy nap alatt, mindre ráírok, de nem válaszolnak, vagy elvétve 1-2, de akkor is egy mondat után szétválnak, vagy nem írnak többet. Nem írok semmi rosszat, sima ismerkedős kérdéseket csak. Kezd ez az egész egy rossz összeesküvés-elméletnek tűnni, és nagyon unom. Így ismerkedjen az ember a neten 2019-ben? Minek húznak jobbra, ha képtelenek kommunikálni?
28F
-apa, hogy lesz a gyerek?
-hát fiam ez úgy működik, hogy amikor egy férfi és egy nő jobbra húzza egymást...
Lehet hogy a fő képed nagyon jó, de a többi már nem annyira. Nekem pl. 8 képem volt fent, ezt leredukáltam 3-ra. Azóta sokkal több matchem van. Úgy látszik volt valami kép, ami annyira nem jött be a nőknek.
A válaszolás meg jó kérdés. Nekem is bedöglik a beszélgetés 1-1 mondat után az esetek 95%-ában. Vidéken élek, naponta max 3 match van. De ha néha felmegyek Pestre, akkor 30-40 match. Abból mondjuk rámír rögtön 8-10 nő. Nincs energiám mindre válaszolni nekem sem.
31F
Ha a nők szemszögéből nézed, világossá fog válni!
Ki is próbálhatod, hogy nőként milyen ott, gondolj bele, hogy rengeteg pasi ír és azt választják, aki éppen leköti a figyelmüket.
De mikor találkoztok, megszűnnek ezen impulzusok, mivel több ember nem pótolhat egy ember, én is így jártam, mivel egy év után unt rám a párom!
Sok sikert te f asz!
Napi 3 nal megalok 😂
Egyszeruen nem kell tobb.
Mondjuk most van 12 talalatom de egyik sem ir egy sziat sem.
Eddig nokent elsonek irtam h "hellosziaszervusz" de sok ertelme nem volt. 10bol ketto koszont vissza es ennyi.
Neha akad egy egy akivel lehet dumalni kicsit majd az is 1 nap es off.
Franc se tudja mi kell a pasiknak.
Az egyikel komolyan beszelgetunk valaazol aztan ennyi u unalmas vagyok
Ha vicceskedem az a baj
Ha flortolok az
Ha nem akkor az
Fene se erti mit akarnak ... A legtobb normalis part komoly kapcsolatot keres...
Komolyan minek huzz jobbra ha utana semmi reakcio ???
Asszem a tinder ne nekem valo...
😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!