Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha már 25 éve férjnél vagy, de 10 éve
nincs szex?
Figyelt kérdés
Semmi más gond nincs a kapcsolattal, csak a gyerekek után elkopott teljesen. Ferjnek nem hiányzik (nagyon stresszes a munkája, de egyben az az élete is) jó apa, jó ember.
De nekem azért néha nagyon hiányzik. (változni nem fog a helyzet).
Baratnők közül van aki azt mondja, fogadjam el, és örüljünk annak, milyen szépen élünk. Van aki el sem hinné ezt a sztorit, van aki szerint szeretőt kell tartani.
Én sem csalnám meg. Inkább elmondanám neki, hogy hiányzik nekem az intimitás. Ha szeret, akkor megérti, és tesz azért, hogy nekem is jó legyen a kapcsolatban.
2020. szept. 21. 07:39
43/49 anonim válasza:
40-es, lehet hogy csak annyi a gond, hogy a mostani barátnőd nem olyan vonzó a számodra. Nem hiszem el, hogy negyvenes férfiként természetes ez a libidócsökkenés. Én legalábbis negyvenes nőként nem ezt tapasztalom. Az tény, hogy már nem a párom felé...
2020. szept. 21. 07:55
44/49 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy a kérdező nem akar változtatni ezen a helyzeten. Ha akart volna, nem 10 év után merül fel benne ez a kérdés.
Nyilván meg van ennek az oka: kényelem, közös otthon, gyerekek, anyagilag könnyebb ketten. De akkor azt ne hívjuk szeretetnek, hanem érdekházasságnak, ahol lehet, hogy a felek kulturáltan élnek együtt, de nagyon távol áll egy igazi férfi-nő kapcsolattól.
2020. szept. 21. 07:57
45/49 anonim válasza:
25 év nagyon hosszú idő, szerintem ennél rövidebb idő alatt is elkopik a pároknál a szex... Én azért a helyedben megpróbálnék néha kezdeményezni, ha kívánod a párod, illetve maszturbálnék, amikor csak tudok. :D Nagyon jó szexuális segédeszközök vannak már, lepd meg magad valamivel. Lehet, hogy ez a férjednek is meghozza majd a kedvét... :)
2020. szept. 21. 09:40
46/49 anonim válasza:
Én is ezt mondom: "érdekházasságnak, ahol lehet, hogy a felek kulturáltan élnek együtt, de nagyon távol áll egy igazi férfi-nő kapcsolattól". Ez nem társ, ez egy szimpla együttélés , ilyen olyan érdekekből. Nem a családod érdeke a legfontosabb, hanem a Magadé. Így nem lehet élni ennyi idősen még. Csak lakótársak Vagytok, nem házastársak. A gyerekeknek lehet jó Apjuk, az egy teljesen más téma. Sajnos feláldozod magad a semmiért, aztán jönnek a nőgyógyászati bajaid, idő előtt öregebben nézel ki, tiszta életunt leszel stb. , . HA nem akarod elhagyni, mert a kényelem, pénz stb. összetart én is azt mondom szerető. Szex az egészséges élet része. Kettőtök közt ez ennyi idő után nem változik már, abba ne is reménykedj. Ő megoldja,( ne élj rózsaszín ködben) old meg Te is.
2020. szept. 22. 14:22
47/49 anonim válasza:
Most javasoljátok neki, hogy korona vírus idején ismerkedjen. Vicc, majd megtudja milyen degenerált férfiak vannak a világban. Nem beszélve, hogy összeszed egy jó kis HPVt.
2020. szept. 23. 12:35
48/49 anonim válasza:
Ez nem házasság, csak együttélés. 10 éve egy dugás sem volt...
Nálunk fordított a helyzet, a gyerekek után kezdődött a "hagyma-időszak" (hagyj ma...). Ennek lassan 4 éve, és már ott tart a dolog, hogy havi egyet is ki kell könyörögnöm.
Nem egészséges ez a hidegség egy férfitől. Én biztos nem várnék 10 évig, tiszta vizet kell önteni a pohárba. Nálunk is ez megy most, nem mondom, hogy könnyű, de egy ilyen problémát nem lehet a szőnyeg alá söpörni.
2020. szept. 24. 11:08
49/49 anonim válasza:
Hát én férfiként, férjként élem meg azt, hogy milyen a szexmentes házasság. A szerény véleményem az, hogy nincs olyan hogy libidó csökkenés, a dolgok hátterében az van, hogy nem kíván, nem tetszel neki. Én is voltam így anno a volt barátnőmmel. Rajta kívül a legyet is röptében, ő viszont azt mondta rám, hogy nincs libidóm. Én férfi társaságban mozgok, így pontosan tudom mit takar az, ha egy férfi behúzza a kéziféket. Gondolom a nőknél is ugyanígy működik. Sőt, ha nem is tudod megindokolni miért nem kívánod a szexet, akkor is az van, hogy valamiért nem vonzódasz a másikhoz. Pl. nem nőies valamiért, vagy nem férfias. Itt nem csak a külsőségek számítanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!