Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennél, ha már 25 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha már 25 éve férjnél vagy, de 10 éve nincs szex?

Figyelt kérdés

Semmi más gond nincs a kapcsolattal, csak a gyerekek után elkopott teljesen. Ferjnek nem hiányzik (nagyon stresszes a munkája, de egyben az az élete is) jó apa, jó ember.

De nekem azért néha nagyon hiányzik. (változni nem fog a helyzet).

Baratnők közül van aki azt mondja, fogadjam el, és örüljünk annak, milyen szépen élünk. Van aki el sem hinné ezt a sztorit, van aki szerint szeretőt kell tartani.

Én az első felé húzok inkább. Ti mit tennétek?

2020. szept. 20. 14:25
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
76%

4-es és 11-es vagyok. Oké, akkor fogadjuk el, hogy helyesen méred fel a helyzetet és szerető kizárva. De azt még gondold át, hogy valamiféle terápiát megoldásként nem lenne-e érdemes bedobnod. Azt mondod, a szülei halála környékén, a 2. gyereketek születésekor szűnt meg nála a vágy. Nem kizárt, hogy összefügg a kettő.

Előtte egyébként gyakran voltatok együtt? Jól működött a szex?

2020. szept. 20. 14:58
 22/49 A kérdező kommentje:
Előtte sem volt gyakori, de jó volt maga a szex. Ő ilyen típus, már korábban is beerte sokkal kevesebbel, és nekem sem volt ezzel gondom.
2020. szept. 20. 14:59
 23/49 A kérdező kommentje:
Amikor ez történt (szülei halála), mind a kettonket rettenetesen megviselt, mert nagyon szerettük őket. Lehet hogy depressziós, csak nem látom rajta, mert előtte sem volt az a vihancolos fajta, komoly beállítottságú, én jóval lazább és nyitottabb, jó értelemben vett "hülyébb" vagyok nála.
2020. szept. 20. 15:02
 24/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. 😊
2020. szept. 20. 15:05
 25/49 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem akarsz elválni, akkor keress egy szeretőt. Lehetőleg szintén házas embert, nehogy többet akarjon. És semmilyen szálon ne ismerje a te rokonaidat, ismerőseidet.
2020. szept. 20. 15:13
 26/49 A kérdező kommentje:
Nem keresek, csak a véleményekre voltam kíváncsi, köszönöm szépen neked is. 😊
2020. szept. 20. 15:15
 27/49 anonim ***** válasza:
87%

Nem temetném el magamat élve.

Ha a gyerekeimnek az lenne jobb, akkor nem válnék el, de szeretőm lenne.

De még valószínűbb, hogy megbeszélném vele a közös gyerekfelügyeletet, és elválnék.

Soha nem értettem, két pasi élt velem úgy, hogy évek óta egymáshoz se értünk, teljesen egyértelmű volt, hogy már csak érdekből élünk együtt (pl. lakhatás miatt) és mindkettő ki volt akadva, amikor dobtam őket egy másik férfiért.

Tőlem olyan színjátékot adnak elő a rokonoknak, amilyet akarnak, de hogy még magukkal szemben sem tudnak egyesek őszinték lenni...

Attól még, hogy valakivel egy fedél alatt élek és közösen intézek dolgokat, együtt álljuk a rezsit, éppen csak hogy albérleti díjat nem szedek tőle, netán megnézünk együtt egy filmet, attól még az nem párkapcsolat.

2020. szept. 20. 15:29
 28/49 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés talán azért nem merül vagy merült még fel bennem, mert egyszerűen nem jött olyan pasi szembe velem az elmúlt 10 évben, aki miatt új életet kezdenék.

De ha hirtelen jönne, nagyon nem tudom elképzelni, mit csinálnek.

2020. szept. 20. 15:39
 29/49 anonim ***** válasza:
36%
Mássz fel tinderre és k@féld ki magad végre!Nehogy már,egy impotensnek tök mindegy úgyis nem?Attól még élhettek ám “szépen”!
2020. szept. 20. 15:43
 30/49 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
2020. szept. 20. 15:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!