Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennél, ha már 25 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha már 25 éve férjnél vagy, de 10 éve nincs szex?

Figyelt kérdés

Semmi más gond nincs a kapcsolattal, csak a gyerekek után elkopott teljesen. Ferjnek nem hiányzik (nagyon stresszes a munkája, de egyben az az élete is) jó apa, jó ember.

De nekem azért néha nagyon hiányzik. (változni nem fog a helyzet).

Baratnők közül van aki azt mondja, fogadjam el, és örüljünk annak, milyen szépen élünk. Van aki el sem hinné ezt a sztorit, van aki szerint szeretőt kell tartani.

Én az első felé húzok inkább. Ti mit tennétek?

2020. szept. 20. 14:25
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

A 4-es válaszoló vagyok. Akkor ez valamilyen lelki defekt lehet. Egyébként megértem, hogy mellette maradsz, hiszen ha szereted és jó ember, Te pedig lelkiismeretes vagy, valószínűleg nem lennél rá képes, hogy dobbants. És mivel Te már eldöntötted, hogy kitartasz, nyilván Neked sem élet-halál kérdése a szex. De azért - én azt hiszem -, ha egy kicsit is hiányzik, meg kellene próbálnod változtatni a helyzeten. Mivel esélyes a lelki gubanc, esetleg közösen elmenni pszichoterápiára?

(Egyébként a szeretőt teljesen kizárod?... Mármint, biztos vagy benne, hogy nincs szeretője?)

2020. szept. 20. 14:44
 12/49 A kérdező kommentje:

Nem érzem az öngólt, bocsi.

Nem cukorbeteg. Nem is vibrátor.

Én elvagyok így, max elnyomom magamban a testiség hiányát. Ennyi. Nem kell túlgondolni.

2020. szept. 20. 14:45
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszoltál arra, hogy próbáltátok-e megbeszélni. Lehet, hogy te 10 éve feladtad, nem kezdeményezel, ő meg azt hiszi rólad, amit te róla, miközben ő már szeretne, vagy egészségügyi problémája van amit szégyell elmondani, vagy még lehet sok más probléma is. Ha nem beszéltek róla, azzal megoldódni nem fog.
2020. szept. 20. 14:46
 14/49 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen kizart a szerető. Nincs neki. Egész nap a munkahelyen van, elérhető, délután megy a gyerekekért és együtt vagyunk egész nap, hétvégén is, mindig.
2020. szept. 20. 14:47
 15/49 anonim ***** válasza:
52%

Pedig szerintem meg pont hogy a szeretőtartás az egyetlen észszerű opció. És ne haragudj, hogy ezt mondom, de egész biztos lehetsz benne, hogy a férjednek is van, olyan nincs, hogy egy férfi 10 évig meglegyen szex nélkül.

Nem vagyok egy romantikus-idealista típus. Elvagytok, jó apa, van egy normálisnak mondható életetek, amiből egyvalami hiányzik. A józan ész azt diktálja, hogy inkább ezt a valamit keresd máshol, mint felrúgj egy alapvetően működőképes életet.

Tudom, most a huszonévesek vagy egyéb okból nulla élettapasztalattal rendelkezők mindenféle lila idealista elképzelések miatt le fognak pontozni, pedig hidd el, minden más megoldással csak a saját életedet teszed tönkre.

2020. szept. 20. 14:47
 16/49 anonim ***** válasza:
54%

10: nem tesz impotenssé. Csak ha rossz gyógyszert szed. De ez más betegségekre is igaz.

Szerintem az baromira nem jó házasság, ahol egy 10 éve fennálló problémát nem beszéltek meg.

Hiába lett lepontozva vki az elején, igaza van. Szinte biztos, hogy ő azért szexel, csak mással.

2020. szept. 20. 14:48
 17/49 A kérdező kommentje:
Beszéltünk róla, de azt mondja hogy neki nem hiányzik. Mondjuk rajtam sem látja azt hogy megorulnek a szexért. Ez így is van. De néha azert hiányzik. Nyilván egészséges ember így van vele. És nem feltétlenül a szex része hiányzik, hanem az intimitás.
2020. szept. 20. 14:49
 18/49 anonim ***** válasza:
6%
Szerető
2020. szept. 20. 14:52
 19/49 A kérdező kommentje:

Látjátok, hányféle ember, mindenki másképp látja. Csak erre voltam kíváncsi, hogy ha a barátnőim közül ekkora a szórás, akkor idegenekkel hogy van ez. De igen, mindenki másképp latja.

Én tudom, hogy mellette fogok maradni, a csaladom egysége fontosabb nekem a saját esetleges boldogságomnal. Köszönöm szépen a válaszokat.

2020. szept. 20. 14:55
 20/49 anonim ***** válasza:
51%

Ne csald meg semmiképp! Mond neki,hogy dolgozzon kevesebbet, nem számít a kevesebb pénz,de szükséged van a férjedre. Nem tudom hogy zajlanak az esték,de próbálj kicsit praktikázni. Ha nincsenek otthon a gyerekek esetleg egy szexy fehérnemü, vagy hálóingben kicsit illegetheted magad,ha olyan tipus akkor mond neki,hogy fáradtnak tünik,maszírozd meg esetleg a talpát is és amikor ellazul szépen ülj az ölébe,ha nincs férfi problémája és még vonzódik hozzád akkor harcra kész lesz. Onnan vagy adsz egy oralt vagy letéped a nadrágját és megerőszakolod. Hogyha semmi sem válik be esetleg vehetsz magadnak egy játékot és úgy intézheted,hogy rajtakapjon..Mindenképp valamin változtatni kell. 10év az nagyon sok idő.

Nyilván nem ismerlek milyen pár vagytok,de talán érdemes lenne leülni kettesben és komolyan megkérdezni,hogy hogy gondolta? Ha baj van lent segítesz szivesen,ha nem tetszel mondja meg,ha nincs szikra csinálsz, mire vágyik? Mit akar a jövőben? Neki így jó,hogy fekszetek egymás mellett mint 2 idegen? Nagyon nehéz beszélgetés lesz.de ki kell mozdítani a komfortzónájábol.

Kollégám első felesége úgy csalta meg a srácot,hogy ameddig dolgozott találkozgatottak játszótéren egy komával 2 kisgyerek mellett!!

Nem mondta neki,hogy nem kell autó,nyaraló,nyaralás,motor,ház, inkább elnézte.hogy 16órákat dolgozik es megcsalta.

Szóval jobb.ha beszélgettek nagyon komolyan.

Sok sikert!

2020. szept. 20. 14:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!