Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ha tehetnétek?
SZerintem aki nagyon akar az elvállhat.
Eddig sokszor akartam válni de rájöttem elég ha egyszerűen ugy élek házason is ahogy mindig is szerettem volna.. A férjem nem az a kimozdulós ugyhogy ha ö nem jön akkor én néha kimegyek egyet kávézni egyedűl , sétálni egyedűl , beszélgetek ismerőseimmel és egyszerűen jól érzem magam a bőrömbe. Ehez nem kell főltétlen elvállni, ahoz hogy önnmagad lehess és boldog.
Mert ha most nem tudsz boldog lenni az nem föltétlen a körülményeid miatt van. Példaul sokan gondolják h azért nem boldogok mert szegények. DE nem így van.. ha nem tudsz boldog lenni szegényen akkor gazdagon se fogsz tudni az lenni.
Gondolkodj el mi okozza a boldogtalanságod , miért nem vagy boldog vele, és ha van pontos válasz akkor megfogalmazhatod a megoldást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!