Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elválnátok, ha kiderülne, hogy a férjeteket ez izgatja?
Izgatná, ha megcsalnátok egy másik pasival, akit ti néztek ki magatoknak.
Természetesen nem arról van szó, hogy kényszerítene bármire is, hanem lenne egy ilyen fétise, elmondja, a döntés pedig a tiétek.
Ujra hozzá mennék :D
Am. Lehet ilyenre nemet is mondani.
Manapság mindenert elválnak ! Beszélgetni kell, lehet a témáról, aztán közös nevezőre jutni :)
Igen. Ha sokat mondogatná egy idő után idegesítő lenne de akkor ízibe lépnék.
N
Elválnék. Nekem az nem elég, hogy nemet mondhatok, utána tudom, hogy ott van benne ez a vágy, és megundorodom tőle.
Nem szeretem az agresszív férfiakat, de szerintem az a normális reakció, hogy minimum ideges lesz, ha megcsalják, nem vágyik rá.
Amikor oda jutok, hogy mar mas ferfival vagyok, akkor mar nem szeretem, szoval igen. Szakitanek vele.
Plusz, azert nem fekszem le masokkal, mert ot ez izgatja!!
Hatarozottan nem vagyunk egy hullamhosszon.
Nem tudom, attól függ hogy mi áll a hátterében.
Sokszor az ilyen megcsalósdi arra megy ki, hogy a férfi szereti ha megalazzák őt az által, hogy "használják a tulajdonát",ami nem túl szimpi, hogy úgy mondjam.
Nem hiszem, hogy válóok lenne, bár elgondolkodtató lenne, hogy mit gondol rólam, vagy a párkapcsolatok természetéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!