Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Amíg a feleségem volt háztartá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg a feleségem volt háztartásbeli addig közös a kassza, de most hogy én vagyok háztartásbeli, már ő osztja be a pénzt? Szerintetek jogos ahogy viselkedik?

Figyelt kérdés

Feleségem több mint 3 évig volt háztartásbeli, ezalatt sose volt kérdés h azt vesz magának amit akar. El is költötte szépen folyamatosan ruhákra, lakberendezésre, stb, túl sok tartalékunk nem is maradt.

Most fordult a kocka elvesztettem a munkahelyem tavasszal, ő időközben talált munkát. Én úgy néz ki egy ideig nem találok, ezért elkezdtem tanulni, addig háztartásbeliként, csinálok itthon mindent, hozom viszem a gyerekekeket stb, szóval neki alig van dolga. Ez egyébként annyira elviszi az időmet h tanulni már csak este tudok nekiállni, amíg ő a kanapén sorozatot néz. Ez legalább egy évig így lesz.

A gond csak az, h most hirtelen spórolós lett, ha magamnak akarok valamit venni, veszekedni kezd. Teljesen beosztja a pénzt és kb zsebpénzt ad nekem. Hiába mondom neki, h 3 évig a fizetésem negyedét elköltötte magára, nem igazán hatja meg. Én értem h a mostani helyzet nem olyan és jobb beosztani csak nem tartom fairnek.

2020. szept. 3. 20:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
66%
Aki családfőként munkanélküli, ne akarjon már 150 ezerért venni bármit is. Ezt meg kell gpndolni, nem olyan kis kiadás amit ne kellene átgondolni.
2020. szept. 7. 13:33
 22/41 anonim ***** válasza:
87%

"csinálok itthon mindent, hozom viszem a gyerekekeket stb, szóval neki alig van dolga."

"Ez egyébként annyira elviszi az időmet .... amíg ő a kanapén sorozatot néz."

Gondolom, amig te voltal a dolgozo fel, addig ezek a dolgok tok okesak voltak...

2020. szept. 8. 04:56
 23/41 anonim ***** válasza:
8%
300e Ft nem sok, főleg ha gyerekeitek is vannak. Mit szerettél volna venni 150e-ért? Gondolom, az iskolád is pénzbe kerül. Azt is az ő jelenlegi béréből fizetitek? Nagy jófejség tőle, hogy engedi, hogy tanulj és közben 0 Ft-ot viszel haza, miközben családotok van. Nem minden asszony engedné ezt, hanem elküldene dolgozni bárhova. Ő gondolom a gyerekek miatt volt háztartásbeli eddig, ugye? Pici gyerekek mellett nehéz dolgozni, viszont iskola mellett te simán bevállalhatnál egy 4 órásat.
2020. szept. 13. 20:31
 24/41 anonim ***** válasza:
25%

Bírom a válaszokat. Eddig a felesége otthon volt, szétvásárolta az Ikeat meg a plázákat a férje keresetéből.

Most hogy a férfinek lenne szüksége pénzre a nő határokat szab és megtiltja és a férfi legyen még tekintettel a nőre.

Ha annyira törte volna magát lett volna néhány vállakozása amit a gyerek mellett is tudott volna csinalni és nem lett volna teljes mértékben háztartásbeli. Esetleg magánbölcsibe a gyereket és mehet dolgozni vissza az asszony.

2020. szept. 13. 23:48
 25/41 anonim ***** válasza:
14%
#24 ugyugy, mondtam en, hogy kettosmerce van, es teged meg meg szepen le is pontoztak a nostenyek meg a sok whiteknight.
2020. szept. 14. 15:04
 26/41 anonim ***** válasza:
83%
A felesége támogatja, hiszen eltartja, amíg ő tanul egy új szakmát. A kérdező azt írja, hogy nincsen megtakarításuk, tehát abból a 300e-ből kell kigazdálkodni a 150e-t úgy, hogy gyerekeik is vannak. Szerintem ez lehetetlen.
2020. szept. 14. 15:09
 27/41 anonim ***** válasza:
10%

#25 nő vagyok 29 éves, de bele tudok gondolni a másik helyzetében. Elég szemet a kérdező felesége, hogy miután ő felélte a közös megtakarítást utána hoppá mindjárt enyém-tiéd lett a kereset.

Most pedig határokat szab, mintha csak a fia lenne. “Kisfiam tedddd le gyorsan azt a csokit nincs erre pénzünk.”

Minden nő ilyen, vagyis a 95% százalék.

2020. szept. 14. 15:45
 28/41 anonim ***** válasza:
72%

Még több vergődés valakitől esetleg? :D

Hát akkor válj el. problem solved. Oh wait, az anyagiak.. :)

2020. szept. 14. 20:35
 29/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagyon tudsz mit csinálni MOST. De még fordulhat a kocka, ne felejtsd el. Ha már keresel, max.zsebpénzt adj neki. És kezdj el pénzt menteni, ha lesz jövedelmet, mert ebből válás lesz.
2020. szept. 21. 19:03
 30/41 anonim ***** válasza:
66%
"háztartásbeliként, csinálok itthon mindent, hozom viszem a gyerekeket stb, szóval neki alig van dolga. Ez egyébként annyira elviszi az időmet h tanulni már csak este tudok nekiállni, amíg ő a kanapén sorozatot néz." na és fordítva persze teljesen ok volt mi? A másik, nem hiszem,hogy olyan drága cuccaitok lennének, azért amíg Te kerestél sem volt kirívóan magas bevételetek. Nem gondolom, hogy a cuccai annyira drágák, vagy annyiért vette őket. És még félre is tettetek. Szerintem kamu kérdés, ennyi bevételből, gyerekkel nem lehet nagy lábon élni.
2020. szept. 22. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!