Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Amíg a feleségem volt háztartá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg a feleségem volt háztartásbeli addig közös a kassza, de most hogy én vagyok háztartásbeli, már ő osztja be a pénzt? Szerintetek jogos ahogy viselkedik?

Figyelt kérdés

Feleségem több mint 3 évig volt háztartásbeli, ezalatt sose volt kérdés h azt vesz magának amit akar. El is költötte szépen folyamatosan ruhákra, lakberendezésre, stb, túl sok tartalékunk nem is maradt.

Most fordult a kocka elvesztettem a munkahelyem tavasszal, ő időközben talált munkát. Én úgy néz ki egy ideig nem találok, ezért elkezdtem tanulni, addig háztartásbeliként, csinálok itthon mindent, hozom viszem a gyerekekeket stb, szóval neki alig van dolga. Ez egyébként annyira elviszi az időmet h tanulni már csak este tudok nekiállni, amíg ő a kanapén sorozatot néz. Ez legalább egy évig így lesz.

A gond csak az, h most hirtelen spórolós lett, ha magamnak akarok valamit venni, veszekedni kezd. Teljesen beosztja a pénzt és kb zsebpénzt ad nekem. Hiába mondom neki, h 3 évig a fizetésem negyedét elköltötte magára, nem igazán hatja meg. Én értem h a mostani helyzet nem olyan és jobb beosztani csak nem tartom fairnek.

2020. szept. 3. 20:12
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
70%
Nem biztos hogy a személyed miatt lett spórolós. Egyrészt tanulhatott is a múltból és lehet megbánta hogy akkor nem volt spórolós és most megváltozott, másrészt meg a válságnak még messze a vége, a jövő bizonytalan, és most mindenki más is spórol, nem éli ugyanazt az életet. Örülj neki, hogy beossza. Az meg hogy most ki vagy szolgáltatva neki, legalább motiválhat téged hogy találj munkát. Akié a pénz, azé a hatalom.
2020. szept. 3. 20:17
 2/41 Noren1989 ***** válasza:
94%

Vagy esetleg fennàlhat az a helyzet is, h ő nem keres olyan jól, mint te a múltban és így próbàlja meg kordàban tartani a költekezéseket a kommunikàció helyett?

Mit mondott, mikor te ezt felhoztad?

2020. szept. 3. 20:25
 3/41 anonim ***** válasza:
93%

Ez azért sok mindentől függ. Ha te mondjuk kerestél 1 milliót, ő meg most mondjuk keres 200ezret, akkor a helyzet nem igen összehasonlítható. Másrészt ahogy írták most minden bizonytalan, jobb óvatosnak lenni, ki tudja mi lesz akárcsak jövőhéten. Valaki gondol egyet, megint egyik percről a másikra lezárhatnak mindent.

Aztán amikor ő költekezett, akkor azt nem beszéltétek meg? Te csak nézted ahogy elfolyik a pénz?

Most te mire akarsz költeni, mennyit és egyáltalán mennyi a havi büdzsétek?

2020. szept. 3. 20:32
 4/41 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ebben semmi meglepo nincsem. Megis mit vartal egy notol? A nok mindig magukra, meg a gyerekukre koltik a "kozos" penzt fuggetlenul attol ki keresi meg. Hat most is ez van.
2020. szept. 3. 20:47
 5/41 anonim ***** válasza:
74%
Bejön a második hullám, simán elbocsátják, aztán majd nézhettek.. Szerintem ettől tart, én ettől tartanék.
2020. szept. 3. 21:01
 6/41 anonim ***** válasza:
12%
Nyilvan az ember kapja a lepontozast mihely kiirja az igazsagot a nokrol...
2020. szept. 3. 21:03
 7/41 anonim ***** válasza:
86%

MI IS EMBEREK VAGYUNK, NEM KÜLÖN FAJ!

nincs olyan, hogy nők ilyenek, olyanok, olyan van, hogy az emberek ilyenek, olyanok.

2020. szept. 3. 21:09
 8/41 anonim ***** válasza:
73%

4/

ÉS sajnálnád a saját gyerekedtől?? Szálljál már magadba.. Remélem nincs és soha nem is lesz gyereked, de gondolom amilyen nő-szakértő vagy, amúgy sincs senkid, azért puffogsz itt mérgedben a hülyeségről.

2020. szept. 3. 21:15
 9/41 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező: gondolom neked meg megindokolta, miért lett spórolós, vagy nem? Nem hiszem hogy érv vagy válasz nélkül hagyott. vagy azt sem, hogy nem kérdezted meg az okát, de akkor csúnyán xarul kommunikáltok egymással, lehet választani melyik nyert.
2020. szept. 3. 21:18
 10/41 anonim ***** válasza:
7%

Meg jo hogy atjott a tartalom, szovegerto baratom...

Lehet epp azert nincs nom, mert noszaketo vagyok, 12 ev alatt szereztem 14 evnyi parkapcsolati tapasztalatot. Pont eleg volt...

2020. szept. 3. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!