Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg a feleségem volt háztartásbeli addig közös a kassza, de most hogy én vagyok háztartásbeli, már ő osztja be a pénzt? Szerintetek jogos ahogy viselkedik?
Feleségem több mint 3 évig volt háztartásbeli, ezalatt sose volt kérdés h azt vesz magának amit akar. El is költötte szépen folyamatosan ruhákra, lakberendezésre, stb, túl sok tartalékunk nem is maradt.
Most fordult a kocka elvesztettem a munkahelyem tavasszal, ő időközben talált munkát. Én úgy néz ki egy ideig nem találok, ezért elkezdtem tanulni, addig háztartásbeliként, csinálok itthon mindent, hozom viszem a gyerekekeket stb, szóval neki alig van dolga. Ez egyébként annyira elviszi az időmet h tanulni már csak este tudok nekiállni, amíg ő a kanapén sorozatot néz. Ez legalább egy évig így lesz.
A gond csak az, h most hirtelen spórolós lett, ha magamnak akarok valamit venni, veszekedni kezd. Teljesen beosztja a pénzt és kb zsebpénzt ad nekem. Hiába mondom neki, h 3 évig a fizetésem negyedét elköltötte magára, nem igazán hatja meg. Én értem h a mostani helyzet nem olyan és jobb beosztani csak nem tartom fairnek.
Vagy esetleg fennàlhat az a helyzet is, h ő nem keres olyan jól, mint te a múltban és így próbàlja meg kordàban tartani a költekezéseket a kommunikàció helyett?
Mit mondott, mikor te ezt felhoztad?
Ez azért sok mindentől függ. Ha te mondjuk kerestél 1 milliót, ő meg most mondjuk keres 200ezret, akkor a helyzet nem igen összehasonlítható. Másrészt ahogy írták most minden bizonytalan, jobb óvatosnak lenni, ki tudja mi lesz akárcsak jövőhéten. Valaki gondol egyet, megint egyik percről a másikra lezárhatnak mindent.
Aztán amikor ő költekezett, akkor azt nem beszéltétek meg? Te csak nézted ahogy elfolyik a pénz?
Most te mire akarsz költeni, mennyit és egyáltalán mennyi a havi büdzsétek?
MI IS EMBEREK VAGYUNK, NEM KÜLÖN FAJ!
nincs olyan, hogy nők ilyenek, olyanok, olyan van, hogy az emberek ilyenek, olyanok.
4/
ÉS sajnálnád a saját gyerekedtől?? Szálljál már magadba.. Remélem nincs és soha nem is lesz gyereked, de gondolom amilyen nő-szakértő vagy, amúgy sincs senkid, azért puffogsz itt mérgedben a hülyeségről.
Meg jo hogy atjott a tartalom, szovegerto baratom...
Lehet epp azert nincs nom, mert noszaketo vagyok, 12 ev alatt szereztem 14 evnyi parkapcsolati tapasztalatot. Pont eleg volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!