Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzékelem azt, hogy az utóbbi 1-2 évben sokkal többen házsasodnak?

Azért érzed így, mert kongat nálad a biológiai óra és különösen érzékeny lettél ezekre a dolgokra.
Látom néha a sóvárgást fiatal nők szemében amikor egy kisbabát látnak.
A házassággal ugyan ez van. Nincs több belőle mint régen csak neked sokkal jobban feltűnik, mert felkelti az érdeklődésed.

#5 Eszemben sincs se házasodni se gyereket vállalni mégis látom, hogy annyian házasodnak egy fos kapcsolatba mert kell a lóvé, vagy mert jól néz ki a facebookon, vagy mert így akarják bebiztosítani az instabil kapcsolatot hogy ajajj. Sajnos felénk az a jellemző, hogy becsúszik a gyerek de nincs miből eltartani mert amúgy most jöttünk ki az iskolából és másfél éve vagyunk együtt. Szóval felvesszük a CSOK-ot, babavárót aztán hátha megszedjük magunkat és lesz miből visszafizetni mielőtt elválunk.
Éppen a napokban jöttek ki a statisztikák meg cikkek, hogy mennyien szívták meg a CSOK-ot mert lejár a határidő és nem lett meg az ígért gyerek létszám, elváltak, szétmentek, eladósodtak. Bár az se jobb, hogy csak azért maradtak együtt, hogy ne kelljen visszafizetni.

Amikor én lettem 25 éves, körülöttem is elkezdtek házasodni az emberek. Ez csak érzéki csalódás.
De amúgy az országos statisztikákban is van egy növekedés. Gondolom a CSOK és hasonlók következménye. Később aztán majd lehet elválni...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!