Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak én érzékelem azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzékelem azt, hogy az utóbbi 1-2 évben sokkal többen házsasodnak?

Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok, szerintem ilyen életkorban még nagyon korai. Nekem legalábbis nem jönneva számra még, hogy a férjem. Van barátom 5,5 éve, de még egyáltalán nem érzek szükségét az esküvőnek, szerintem majd 5-10 év múlva lesz itt az ideje.

2020. júl. 9. 15:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
CSOK, babaváró hitel feltétele a házasságkötés.
2020. júl. 9. 15:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, élettársi kapcsolatban állók is igenyelhetik a CSOK-ot, bár én sosem élnék ilyesmivel.
2020. júl. 9. 15:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
De babavárót nem igényelhetnek, csak házastársak.
2020. júl. 9. 15:23
 4/14 anonim ***** válasza:
49%
És mennyivel többen fognak 1-2 év múlva válni... :)
2020. júl. 9. 15:27
 5/14 anonim ***** válasza:
32%

Azért érzed így, mert kongat nálad a biológiai óra és különösen érzékeny lettél ezekre a dolgokra.

Látom néha a sóvárgást fiatal nők szemében amikor egy kisbabát látnak.

A házassággal ugyan ez van. Nincs több belőle mint régen csak neked sokkal jobban feltűnik, mert felkelti az érdeklődésed.

2020. júl. 9. 15:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Semmilyen biológiai óra nem kongat, bőven van még időm. Ha a párom mondjuk a közeljövőben megkérné a kezem, akkor megmondanám, hogy ez még nagyon korai.
2020. júl. 9. 15:36
 7/14 anonim ***** válasza:

#5 Eszemben sincs se házasodni se gyereket vállalni mégis látom, hogy annyian házasodnak egy fos kapcsolatba mert kell a lóvé, vagy mert jól néz ki a facebookon, vagy mert így akarják bebiztosítani az instabil kapcsolatot hogy ajajj. Sajnos felénk az a jellemző, hogy becsúszik a gyerek de nincs miből eltartani mert amúgy most jöttünk ki az iskolából és másfél éve vagyunk együtt. Szóval felvesszük a CSOK-ot, babavárót aztán hátha megszedjük magunkat és lesz miből visszafizetni mielőtt elválunk.

Éppen a napokban jöttek ki a statisztikák meg cikkek, hogy mennyien szívták meg a CSOK-ot mert lejár a határidő és nem lett meg az ígért gyerek létszám, elváltak, szétmentek, eladósodtak. Bár az se jobb, hogy csak azért maradtak együtt, hogy ne kelljen visszafizetni.

2020. júl. 9. 15:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én lettem 25 éves, körülöttem is elkezdtek házasodni az emberek. Ez csak érzéki csalódás.

De amúgy az országos statisztikákban is van egy növekedés. Gondolom a CSOK és hasonlók következménye. Később aztán majd lehet elválni...

2020. júl. 9. 15:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak tudni elválni az adósság csapda miatt.
2020. júl. 9. 16:18
 10/14 anonim ***** válasza:
A KSH statisztikáit nézd, ne a környezeted, az nem megbízható.
2020. júl. 9. 16:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!