Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl szigorú feleség vagyok? Ezt mondta a párom? Szerintetek tényleg? Te annak tartod magad?
Igazából mindent meg szoktunk beszélni. Arról nem tehetek h sokszor nekem van igazam :)
De tényleg, van 1-2 dolog amiben nem vagyok kompromisszumképes:
- ne cigizzen
- ne igyon túl sokat
- legalább itthon ne egyen egészségtelen vackokat
- ne költse a pénzt drága és fölösleges hülyeségekre
- házimunkából 50%-ban vegye ki a részét, és egy minimális igényesség az otthonunkat illetően, legyen már
Ez utóbbi miatt vesztünk össze. A barátaival söröznek ma egy parkban. Mikor ma hazaérek fáradtan, ő persze egész nap itthonról dolgozik, full kupi van. Hétvégén kértem meg pár dologra és azóta nem sikerült megcsinálnia. Én egy vizsgára tanulok, plusz szüleimhez rohangálok, ő meg egész nap xboxozik, gondoltam egy pár plusz dologra megkérhetem kivételesen.
Mikor hazaértem, ő épp indult volna. Az h full kupi a lakás az egy dolog, de azt se csinálta meg amire kértem, 3 nap alatt. Olyan dühös lettem... megmondtam h ha nem csinálja meg azonnal azt a pár dolgot akkor este nem fogom beengedni. Ő persze mindent a fejemhez vágott de azért megcsinálta, nem volt egy óra se, persze a barátai folyton hívogatták és azt mondta h mostmár besötétedett, szóval nincs is értelme menni, de azért becsapta az ajtót és elviharzott.
Hisztis vagyok és akaratos, túl szigorú vele, nekem egy rabszolga papucs kell, ő meg nem az. Hát nemtudom, én nem érzem magam szigorúnak. De ha mindent ráhagyok az se jó nem? Oké kértem egy plusz dolgot. Ő azt mondja megcsinálja, és utána meg nincs kedve napokig, akkor jogosan vagyok kiakadva, nem? És mégis hogyan beszéljek meg vele vmit higgadtan, mikor elsunnyog és épp gyorsan lelépni készül?
Az a nagy baj, hogy ilyen tulajdonságaira csak most - feleségeként - jössz rá, illetve ő is csak most lát olyannak, amilyennek mondott Téged.
Amit írtál, arra következtetek, hogy nem vagy szigorú feleség és a leírt elvárásaid is helyénvalók.
Most kellene meghallgatni a férjed válaszait.
Egyébként, bizonyára hallottad már a szállóigét, miszerint "ha a férj azt ígéri, hogy valamit megcsinál, akkor azt meg is csinálja és ezt nem kell minden félévben eszébe juttatni".
Ffi.
Nem hiszem el, hogy házasság előtt a pasi nem dohányzott, nem ivott, egészségesen étkezett és maga volt a házitündér!
Ha ismerkedés és együttélés alatt nem volt probléma, akkor most miért is az?
"- legalább itthon ne egyen egészségtelen vackokat
- ne költse a pénzt drága és fölösleges hülyeségekre"
Ezt a kettőt én nem viselném el, mivel nincs konkretizálva így úgy néz ki, hogy te döntesz arról, hogy mi az "egészségtelen" vagy a "fölösleges hülyeség". Lehet ami neked az, az nekem nem, lásd numizmatikai kiegészítők, vagy a régi kártyák gyűjtése. Meg mi az "egészségtelen"? Nem ihatok meg egy kétdecis kólát ebéd után vagy ilyesmik? Ne már.
Kolcsonadom a feleségemet neki ha kell. Takarítania nem kell majd, elmehet sörözni is. :)
De ha megtudja hogy mennyibe is kerül ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!