Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, hogy ha a férjetek/feleségeket azt mondaná, hogy nem mehettek egyedül el látogatóba?
10es, miért lenne gáz?
Nem kell midnig a páromnak is jönnie, ha minőségi időt szeretnék tölteni a családommal, vagy épp a tesómmal.. Ennyire ne lógjunk már egymáson.
Miért lettem lepontozva?
Ha elég időt tölt valaki a párjával is, és persze ő is jöhet családhoz is, ez természetes, de nehogy már baj legyen ha nélküle is menne...
Nem úgy történt, hogy hívtuk és megmondtuk volna hogy a felesége maradjon otthon...Bátyám vetette fel, hogy szívesen hazajönne, rég volt itthon, lógjunk együtt. Aztán mikor mondtuk, hogy persze, ez tök jó, gyere, akkor hívott rá 1-2 napra, hogy sajnos ugrik a dolog, mert amikor otthon beszéltek erről, akkor a feleségének nem tetszett.
Tudomásom szerint elég időt töltenek együtt, de nem látok bele nyilván. De együtt élnek 10 éve, közös a baráti körük is, együtt mennek ilyen társasági programokra mindig. Általában hozzánk (és a felesége családjához is) együtt jönnek, mennek, nagy ritkán fordult elő, hogy nem úgy alakult. Legalábbis sose hallottam még, hogy ha beszéltünk róla, hogy volt valami program és ne ketten lettek volna.
Indok? Háááát...annyit mondott a felesége vagyis annyit mondott nekünk el a tesóm, hogy egyszerűen sérelmezte, hogy minek akar egyedül menni, nélküle, amikor lehetnének ketten is. Nem tudom számít-e, mindketten 30 felettiek. Tesóm mondta neki, hogy esetleg addig nem akar e barátnőzni, áthívni ismerőseit vagy bármi ilyesmi, hogy persze ne legyen egyedül. De nem jó:(
Alapvető, hogy ha van párom és hivatalos vagyok családi összejövetelen, akkor őt is magammal viszem.
Ha ő nem tud jönni, ezt megértem. Az nem elfogadható, hogy ilyen esetben engem eltilt. Nem korlátozhatja ilyen módon a mozgásom.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!