Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 èvvel idősebb a fèrjem ez lehet apakomplexus?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár èvben azt vettem èszre, hogy szeretem a párnán reggel mikor ki kel az ágyból az illatát, befekszem az ágyába nert jó meleg, ha hazajön imádok az arcára puszit adni, a mellkasára borulni úgy hogy a fejem fogja oda,apucikának hivom, sokszor már nem a fèrjemátom benne hanem egy óvó embert, ha elalszunk fontosabb hogy átöleljen mint egy szex, ha elmegy reggel dolgozni szomorú vagyok ès mondom hol van papuska. Szerettem règebben is beleülni az ölèbe összekuporodva. Egyszer anno a lányának hittek ő idősebbnek nèz tőlem. De nyilván az ágyba nő vagyok az utcán nőkènt viselkedem.tegnap 09:54
1/13 anonim válasza:
Szűzmárja...dehogy is.
És te házas vagy és ilyen marhaságot kérdezel?
2/13 anonim válasza:
10 évesen csinált volna gyereket? Legalább 16-17 éves kortól lehet apa amikor a fiú ivarérett. Ráadásul attól függ az apakomplexus, hogy neked milyen apád volt, milyen volt vele a kapcsolatod 15-20 év korkülönbség esetén.
Téged se az agyadért szeretnek, ez biztos. 🤣🤣🤣
3/13 anonim válasza:
11 evvel idosebb a ferjem, de nem szolitom sem apucinak, sem papuskanak. Van apam, meg van ferjem, nem keverem ossze oket.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem jó a kapcsolatom apám règóta sose foglalkozott velem. Valahogy szüksègem van egy apás viselkedèsű megnyilvánulásra, ès arra, hogy valakivel úgy lehessek olyanokat tehessek mint egy gyerek az apjával. Fèrjem mondta azt, hogy nekem apakomolexusom van az apát keresem benne.
tegnap 10:41
5/13 anonim válasza:
Hát ja ha apáddal szar a kapcsolat akkor valószínűleg igaza van. Majd szépen otthagy ha nem kezdesz magaddal valamit. Beteges a párod apának nevezni és babusgatást várni mintha apád lenne. 🤮
6/13 A kérdező kommentje:
Lehet azèrt hivom apának mert van kèt gyerek ès megszoktam. Pl apa hol van nem láttárok? Apa mit mond mikor jön haza. Ezt csak azóta mondom így neki.
tegnap 10:47
7/13 anonim válasza:
Ha a gyereknek mondod, teljesen ok, az apjuk, persze.
Bár sokan szólítják anyának, apának a párjukat, nekem nagyon furcsa. Én apámmal nem szexelek pl.
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó. Szexben nyilván drágámnak hivom meg nyilvános helyeken, de otthon jól esik nèha ezt csinálni nyilván nem 0-24-ben.
tegnap 11:07
10/13 anonim válasza:
Még jó, hogy szex közben nem apuzod.
Én nem tudnék kétféleképp viszonyulni egy emberhez, de nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!