Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 10 èvvel idősebb a fèrjem ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 èvvel idősebb a fèrjem ez lehet apakomplexus?

Figyelt kérdés
Az elmúlt pár èvben azt vettem èszre, hogy szeretem a párnán reggel mikor ki kel az ágyból az illatát, befekszem az ágyába nert jó meleg, ha hazajön imádok az arcára puszit adni, a mellkasára borulni úgy hogy a fejem fogja oda,apucikának hivom, sokszor már nem a fèrjemátom benne hanem egy óvó embert, ha elalszunk fontosabb hogy átöleljen mint egy szex, ha elmegy reggel dolgozni szomorú vagyok ès mondom hol van papuska. Szerettem règebben is beleülni az ölèbe összekuporodva. Egyszer anno a lányának hittek ő idősebbnek nèz tőlem. De nyilván az ágyba nő vagyok az utcán nőkènt viselkedem.
tegnapelőtt 09:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Háát ha téged apukád 10 éves korában csinált...
tegnapelőtt 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen az.
tegnapelőtt 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:
4-es hsz-al meg is válaszoltad a kérdésedet...
tegnapelőtt 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!