Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi számít apakomplexusnak? Ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít apakomplexusnak? Ma màr olyan könnyen ràvàgjàk ha valakinek idösebb a pàrja.

Figyelt kérdés
De tulajdonképp ha sokkal idösebb pàrom van tuti az apakomplexus?
2023. szept. 7. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem. Csak akkor, ha apa-gyerek viszonyrendszer alakul ki köztetek a kapcsolatban. Legalábbis szerintem.
2023. szept. 7. 13:59
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

nem az. Az, ha gyermeki felelőtlenségben a másik hoz a döntéseket, irányítást ad, és nevel.

45/F

2023. szept. 7. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Így van. Én sokáig azt hittem, apakomplexusom van, de ahogyan a kettes is összefoglalta, főként az életképtelenebb, irányítást igénylő nők keresik az "apafigurát" a másikban (hozzáteszem, nem ítélkezem).

Én például nem szorulok arra, hogy atyáskodjanak felettem, képes vagyok menedzselni az életemet, így rájöttem, hogy nekem csak szimplán bejönnek az idősebbek, de ennyi. Semmit nem kell emögé látni.

32/N

2023. szept. 7. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Hányszor pontoztak le itt, mikor leírtam, hogy nem a korkülönbségtől lesz komplexus, hanem hogy egy párkapcsolatban akarja megkapni a szülői szeretetet. Amit le lehet vezetni, hány rétegben bajos.
2023. szept. 7. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk annyi összefüggés lehet, hogy valószínűleg az apakomplexusos nők inkább idősebb, apakorú férfiakhoz vonzódnak. De azon sem csodálkoznék, ha ez nem így lenne minden esetben.
2023. szept. 7. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

"Ma màr olyan könnyen ràvàgjàk ha valakinek idösebb a pàrja."

Azért vágják rá olyan sokan, mert sokakat irigységgel vagy szorongással tölt el az idősebb férfi - fiatalabb nő felállás:

Az idősödő férfi irigy, hogy a vele egykorú faszi fiatal nővel lehet

A fiatalabb férfi irigy, hogy elhappolták előle a fiatal nőt

Az idősödő nő szorong, hogy az ő pasija is titkon biztos fiatal nőkről álmodozik

A fiatalabb nőnek meg elege van az önkritika nélküli nyomuló vén faszokból.

2023. szept. 7. 15:05
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

"Ma màr olyan könnyen ràvàgjàk"

Mindenre, és nem csak ma. Így működünk: hashtegelünk, és általánosítunk, ebben nincs újdonság. Úgy néz ki, mint egy macska, de nagy és csíkos = veszélyes, kerüld el. Teljesen praktikus, segíti a túlélést.

A baj annyi, hogy a társadalom ennél némileg komplexebb és gyorsabban változik. A társadalomban egy nagyméretű, csíkos, macskeszerű állat számtalan dolog is lehet, de a sémákat ugyanúgy alkotjuk, mint a vadonban.

Szóval szerintem idősebb férfivel lenni nem feltétlenül apakomplexus, de mivel sok ilyen hashtagekkel diszített nő apakomplexusos, így ráhúzzák.

2023. szept. 7. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ, hogy az a nő amikor kicsi volt volt-e képben az apja, milyen viszonya volt vele. Akinek nem volt, rossz volt a dinamika azok hajlamosak 20(+) évvel idősebb férfiakkal olyan kapcsolatot ápolni, amelyben bizonyít, megfelelési kényszere van, a férfi dirigál, mintha az apja lenne. Ő rájuk mondható, hogy apakomplexusosak. Akiknek csak simán idősebb férfi tetszik, de érzelmileg rendben van, szerelmi egyenrangú kapcsolatban élnek azok nyilván nem apakomplexusosak.
2023. szept. 7. 15:23
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
A gyakori szerint az, ha minimum 20 évvel idősebb a fèrfi. Anyakomplexus viszont már akkor is van, ha a nő az idősebb 5-10 èvvel.
2023. szept. 7. 16:40
 10/11 anonim ***** válasza:
55%

"A gyakori szerint az, ha minimum 20 évvel idősebb a fèrfi."

á. ha 20 évvel idősebb a férfi, a gyakori rögtönítélő bírósága gondolkodás nélkül lecsukatna pedofília miatt

2023. szept. 7. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!