Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a férjem alábbi feltétele?
Figyelt kérdés
A férjemmel van egy 6 és egy 3 éves gyermekünk. 2 éve nem hajlandó velem szeretkezni (mással sem csinálja). Amikor próbálom megbeszélni vele, azt mondja undorítóan nézek ki, és én már nem kellenék így 2 gyerek után egy férfinek sem. Azt mondja akkor térjünk vissza a szexre, ha 50 kiló leszek. Most 165 cm vagyok, 63 kg, de mindent megteszek hogy fogyjak. Amúgy 58 kg voltam mikor megismert.
Ti mit szólnátok ilyen feltételhez?
2020. máj. 30. 22:03
31/35 anonim válasza:
Hagyd ott a francba, ne ez a példa legyen a szemed előtt. Ma, 26 éves fejjel anyám egyik legjobb döntésének tartom, hogy otthagyta a kinyalt s... apámat, aki csak kihasználta, pedig akkor és ott nagyon fájt. Így én is megtanultam becsülni magam, és az első embert, aki így rám akaszkodott, én is ki tudtam vágni, mint macskát... A lányaidnak te vagy a példa, és az, hogy hogyan reagálsz arra, ha semmibe vesz a saját férjed... És nem vagy kövér. Ha neked magadnak ez a súly nem tetszik, változtass rajta, de nem egy ilyen zsarnok, lusta zsírdisznó miatt.
32/35 anonim válasza:
2 éve nem szexel veled? Te ezt fiatalon bírod? Aláz, te meg a kedvére akarsz tenni.? 2 évet elpocsékoltál az életedből.
33/35 anonim válasza:
Huhhh.Csináld ki valahogy,és ha könyörög,még taposs rajta!Az ilyen féreg mást nem érdemel.
34/35 anonim válasza:
Nem fog változni ez se így se úgy. Te csak a kényelmi szempont Vagy neki, aki kiszolgáljam eltartja és még szexelnie sem kell Veled. Tuti van valakije,de az most tök lényegtelen. Soha nemfog tartani semmire Téged. A szolgáját senki nem becsüli. A gyerek miatt kellene pont válnod. Mit lát majd, hogy egy nőnek ez a sorsa? El kell tűrnie ezt egy férfinak?
35/35 anonim válasza:
Ugye már folyamatban a válóper?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!