Androidos mobilom ( Lenovo ) Minden hívásnál kiírja a képernyóre, hogy "Hívástovábbítás be, feltételesen! " Normális dolog ez, vagy valami beállítási hiba?
Átnéztem, a beállításokban még csak utalás sincs, híváskor megjelenő üzenetről. Az előző telóm agy iPhone 5 soha nem írt ki semmit sem...Marad a Lenovo, vagy egy szervizben megkérdezem.
Köszi a választ.
Nekem is ki írja lenovom hogy feltételes hívás átírányitás engedélyezve.
De ha zavar kérdezd meg szolgáltatót.
Feltételes hívásátirányítás engedélyezve
A telefonod arról tájékoztat, hogy ha a hívott fél atirányítja a hívást, akkor a készüléked ugyanúgy engedni fogja a hívást (van olyan, hogy letilthatod ezt, vagyis amint átirányítást észlel a telefonod, bontja a vonalat.)
Felhívtam a szolgáltatót, aki azt mondta, hogy ez normális működés "idősebb " telefonoknál, amelyeket 4G s hálózaton akarnak működtatni, de a készülék nem nem tudja a 4 G-t.
Nagy kő esett le a szivemről, hogy ezt végre megtudtam. Köszi, aki írt, így végig tudtam vinni a kérdést.
Mivel megnyugtattak, vásároltam egy Huawei P 30 at, gondolva, hogy ez egy modern készülék, már nem fog felesleges üzeneteket kiírni nekem. Tévedtem, mert beüzemelés után, bármiféle telefonhívásra kiírja, hogy : " 1. sim Hívástovábbítás aktív" És ez az üzenet nem a képernyő része, hanem utólag, a képernyőtől eltérő stílusban íródik ki a képernyőre. Megkérdeztem a szolgáltatót ( Telecom ), de erre már nem tudott magyarázatot adni. ( az nem magyarázat, hogy 2 simes a készülék) Ha valaki segít megfejteni, megköszönöm neki.
Tulképp az a kérdés, hogy egy telefonra minek kiírni, hogy telefonál, amikor tudom hogy én hívok.
Nálad szerintem a telefonnal van gond, nekem ilyet nem ír ki, pedig dualsimes és szintén Huawei. (P20 Pro)
Esetleg kérdezz rá a Huawei ügyfélszolgálatánál:
Jobb alsó sarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!