Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális a férjem alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a férjem alábbi feltétele?

Figyelt kérdés

A férjemmel van egy 6 és egy 3 éves gyermekünk. 2 éve nem hajlandó velem szeretkezni (mással sem csinálja). Amikor próbálom megbeszélni vele, azt mondja undorítóan nézek ki, és én már nem kellenék így 2 gyerek után egy férfinek sem. Azt mondja akkor térjünk vissza a szexre, ha 50 kiló leszek. Most 165 cm vagyok, 63 kg, de mindent megteszek hogy fogyjak. Amúgy 58 kg voltam mikor megismert.

Ti mit szólnátok ilyen feltételhez?

2020. máj. 30. 22:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
12%
A 63kg szerintem is nagyon sok.
2020. máj. 30. 22:27
 12/35 A kérdező kommentje:

A férjem 175 cm és 95 kiló. Szóval rajta is van bőven, de ő nem is tesz ellene.

Én komolyan fogyózom, edzek és már az utóbbi 2 hónapban is rengeteget alakult a mozgásnak köszönhetően az alkatom.

Én tudom hogy sok. Szeretnék 55 kiló lenni, de ez azért nagyon sértő hogy feltételt szab, úgy hogy ő még életében nem látott 58 kilónál kevesebbnek.

Ez pedig hogy azt mondja hogy én már nem kellenék senkinek.... Ez nagyon bántó

2020. máj. 30. 22:32
 13/35 anonim ***** válasza:
89%

Én mindössze 3 cm-el vagyok magasabb mint te és egy kilóval még nehezebb is mégis rengeteg pasi szeme akad meg rajtam.

Én magamnak nem tetszem ezért most mozgok és kicsit figyelek a kajára is de ettől függetlenül a 63 kilód normális súly. Azt te látod mennyire oszlik el szépen de alapvetően maga a súly nem rossz. Persze ha a gyerekek után logó hasad van meg a 63 kiló nagyrésze zsír akkor akár jogos is lehet hogy a párodnak nem tetszik. De azt még így se hidd el hogy másoknak se tetszenél.

A párod egy igazi szemétláda ezzel a kijelentésével és az egész lelki terrorral amit alkalmaz. Te döntöd el mi a fontos és hogy tudsz-e mellette boldog lenni. De én azért elgondolkoznék azon megéri-e ez a kapcsolat hogy benne maradj.

Egy párnak az a "dolga" hogy támogasson és szeressen hogy boldog legyél mellette. Párkapcsolat lehet ezek nélkül is csak akkor mi értelme?

2020. máj. 30. 22:34
 14/35 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon elb*szott lehet a férjed. 167 centivel 64 kiló vagyok és pont, hogy most van k*rvajó alakom. 55 kiló is voltam, akkor halálfejem volt meg kint voltak a bordáim, lapos volt a seggem. Nagyon beteg a férjed, ha neki a 45 kilós kifutómodellek jönnek be. Az is undorító, ahogy beszél veled. Szerintem neki csak indok kellett arra, hogy ne szexeljen veled és te indítsd el a válást. Tuti van valakije vagy prostizik, de lehet arra már nincs pofája, hogy utána bebújjon melléd. Persze ilyen esetben én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy összeszedett valami gyógyíthatatlan nemi betegséget pl herpesz, amit nem akar neked átadni, ezért ezzel védekezik, hogy te biztosan kövér vagy. Tudja, hogy 50 kilóra esélytelen lefogynod, ezért ez jó kifogás.
2020. máj. 30. 22:36
 15/35 anonim ***** válasza:
95%
Én nem szólnék semmit, hanem abban a percben pakolnám a cuccaimat és hagynám ott a p.csába. De gondolom az, hogy még ott vagy/nem raktad ki (szituációtól függően) azt jelenti, hogy ki vagy szolgáltatva neki. Így van? Vagy csak egyszerűen nem látod, hogy ez mennyire gáz???
2020. máj. 30. 22:37
 16/35 anonim ***** válasza:
96%

Nemtom, en 170 centihez kb 75 kilo vagyok most az onkentes karantenozgatas miatt, es a parom ugyanugy imad. Ilyen bunko ferjem lenne, meg direkt hiznek vagy 10 kilot es jol a fejere nonek, akkora hazisarkany lennek, hogy az egesz elettol elmenne a kedve.

Szerintem dobd ki, de szo szerint, cuccok a haz ele, kizarni es nem beengedni soha tobbet. Aztan fogyj le a magad kedveert, es felejtsd el ezt a tuskot. (Illetve a gyerekeket azert engedd vele talalkozni, de ennel tobb kontaktot en nem akarnek vele.)

2020. máj. 30. 22:37
 17/35 anonim ***** válasza:
95%
Így meg hogy ő egy disznó a 95 kilójával, még sokkal gázabb. Én a pofáját is beverném, mielőtt becsuknám az orra előtt az ajtót.
2020. máj. 30. 22:40
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát 160/65 vagyok,de még én is messze vagyok a gusztustalan hájpacni kategóriától..

Persze tudom hogy sokkal jobban néztem ki,mikor 10 kilóval kevesebb voltam,de még így is elküldeném a pics-ba a palit,aki ilyet szólna be.

2020. máj. 30. 22:57
 19/35 anonim ***** válasza:
95%

Szóval a hajas disznó férjed a te sulyodat kifogásolja?

Röhej.

2020. máj. 30. 23:23
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy mennyi a súlyod, ha nem akar veled lefeküdni, akkor 50 kg-osan sem fog. A súlyod csak egy kifogás, hiszen nem is híztál meg.

A házasságotok alapjaiban rossz, a szex hiánya csak egy tünet.

2020. máj. 30. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!