Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális a férjem alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a férjem alábbi feltétele?

Figyelt kérdés

A férjemmel van egy 6 és egy 3 éves gyermekünk. 2 éve nem hajlandó velem szeretkezni (mással sem csinálja). Amikor próbálom megbeszélni vele, azt mondja undorítóan nézek ki, és én már nem kellenék így 2 gyerek után egy férfinek sem. Azt mondja akkor térjünk vissza a szexre, ha 50 kiló leszek. Most 165 cm vagyok, 63 kg, de mindent megteszek hogy fogyjak. Amúgy 58 kg voltam mikor megismert.

Ti mit szólnátok ilyen feltételhez?

2020. máj. 30. 22:03
1 2 3 4
 21/35 Savlekotő ***** válasza:
83%

Utolsónál a pont.

70F

2020. máj. 31. 01:12
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem kamu, akkor én viszont téged nem értelek. Miért nem vágtad ki már rég, ezelőtt két évvel?

Nem vagy kövér, fogyj le ha akarsz, de magad miatt, ne miatta. Drága férjedet meg rúgd ki a fr@ncba. Nehogy azt hidd, hogy ha lefogysz kelleni fogsz neki. Nem a súlyod a gond, az csak kifogás. Hidd el, már rég mást dug. Gondold már át józan, felnőtt ésszel...egy felnőtt fiatal férfi elvan két évig szex nélkül? Ugye te sem hiszed.

2020. máj. 31. 05:45
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, fogaz kelleni másnak. Csak tegyél egy próbát társkeresőn...

A férjed az, aki azért nem mer válni, mert ő nem fog kelleni senkinek. Inkább elvan a langyos foshban.

Nem tudom, hogy hány évesek vagytok. De biztos, hogy életed végéig így akarsz élni?

2020. máj. 31. 06:14
 24/35 anonim ***** válasza:
14%
Fizettesd ki vele a zsírleszívást, aztán pattanj meg.
2020. máj. 31. 07:06
 25/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ. Én 33 vagyok, ő 45.

Nem tudom mi lehet a problémája és mindent megtettem érte, ami csak lehetséges. 8 évig eltartottam mert nem dolgozott. Most már dolgozik, de nem kérek tőle pénzt, nem száll be semmibe, nem szólok érte.

Főzök rá, ki van szolgálva. A háztartásba sem kell besegítenie. Én viszem az egész háztartást, én intézem egyedül az ügyeinket.

Az ágyban is teljesítettem minden kívánságát, míg hagyta.

Egyszerűen nem értem.

2020. máj. 31. 08:21
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Te választottad. Mi a kérdés ?
2020. máj. 31. 08:31
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
#25-ös Vihar sebesen rúgd ki! Úgy látszik a munkával kitört belőle a "férfiasság". Ezek szerint semmi szükséged rá, eddig sem volt, boldoguljon, ahogy tud; te még simán találsz normális férfit, nem kell egy ilyen here miatt boldogság nélkül élned.
2020. máj. 31. 08:33
 28/35 A kérdező kommentje:
A két kislányom miatt nem is gondoltam eddig a válásra. Az abaj, hogy ezzel annyira lerombolta az önbizalmamat, hogy már elhittem én is hogy nem kellenék senkinek
2020. máj. 31. 08:34
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Pont a két kislány miatt kéne sürgősen elválnod. Vagy arra akarod őket nevelni, hogy egy nőnek 110%-ot kell tennie egy kapcsolatba, a férfinak meg nullát?
2020. máj. 31. 08:44
 30/35 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó.
2020. máj. 31. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!