Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te feleséged mindig csinos otthon?
Egy ideje már folyton melegítőben van itthon de ha dolgozni megy akkor még csak ámulok, hogy milyen jól öltözve megy. Nyilván szóvá tettem de azzal jött nincs hova kiöltöznie mert én nem viszem sehova ahol így jelenhet meg. Teszem hozzá most fontosabb dolgokra kell a pénz mert még nincs saját lakásunk szóval nálam nem első helyen van az étterem meg a felesleges pénz szórás ha van miből mindig elmegyek ahova szeretné.
A te barátnőd/feleséged,hogy vár téged haza?
Ezek szerint nem illetek össze. Te megszakadsz, ő lazábban veszi az életet. Az a heti 3 nap, 12 óra egy normál munkaidő kb. Ugye a heti 40 óra az alap, ő dolgozik 36-ot, tehát ő normálisan dolgozik, hiába sugallod azt, hogy semmit nem csinál. Te a leírásod szerint dolgozol alapból 60 órát, plusz még hétvégén is. Ez egyrészt illegális, másrészt egészségtelen, harmadrészt rá fog menni az életed és a kapcsolatod. Ha olyan jól keresel, akkor dolgozz kevesebbet, és a feleséged fizetése is menjen a közösbe. Ha ez nem megy, akkor nem fogtok sokáig együtt lenni, mert más irányba halad az életetek. Ő normális életet szeretne, te meg idejekorán meghalni valami jó kis túlterheltség miatta betegségben.
Ha ő nem vevő arra, hogy te kevesebbet dolgozz, ő meg osztozzon a fizetésén, akkor tedd lapátra, ez esetben nem társad van, hanem élősködőd.
"Az én nagyanyáim elsem hagyták a falut mégis leéltek az öregekkel 50 éveket."
Milyen szerencsés nő lehetett. :)
Imádni való a mentalitásod könnyen lehet vele azonosulni. Sehova ne menjetek de azért vágja magát otthon puccba a nő, hogy te mindig kivánatosnak találd. Haha
"Az én nagyanyáim elsem hagyták a falut mégis leéltek az öregekkel 50 éveket. "
Biztosan rohadt szexisek voltak a kedves mamák.
Miért nem dolgozol kevesebbet, és töltessz vele több időt? Pl romantikus vacsi otthon? Gyertyával, pár szál rózsával 🙂😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!