Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon lévő feleségek, mivel töltitek az időtőket?
még tanulok, de éppen szünet van, ez kb 2-2,5 hónap.
edzek,sütök, olvasok, varrok, play station, barátokkal talalkozom, átmegyek a szüleimhez
Iskola időben:Reggel-suli a gyereknek,aztán bevásárlás,ha van csekkfizetés,ügyintézés,aztán haza,kis gépezés,közben mosógép bepakolás,lakás rendbe tétele,mosogatás,közben főzés,aztán irány a suli,gyerek haza,ebédeltetés,beszélgetés,aztán megjön a nagy,annak ebéd,pletyi,aztán tanulás a kicsivel,tv-lapi,majd jön a férjem,együtt vacsizunk.
Ha takarítani való van,azt még délelőtt szoktam csinálni,aztán délutánra még van a kicsinek hetente 1x-2x iskolai programja.
Nyári szünet :Kb ugyanez csak a sulis programok nélkül.
Mikor sokáig munkát kerestem, akkor voltam otthon.
-házimunka
-kert
-olvasás
-hobbi
-álláskeresés a neten
-honfoglalóval játszottam
-főzés
-torna, edzés
- mikor ettem, megnéztem 1 részt az épp aktuális sorozatból amit néztem.
Észre sem vettem és elment az egész nap. Sose értettem azokat akik otthon unatkoznak. Igazság szerint amióta dolgozom, azóta is csinálom ezeket, csak sokkal kevesebb időm van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!