Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, mit szólnátok hozzá, ha a férjetek meghízna és nem tudna lefogyni?
Nem kell edzőterembe járni ahhoz, hogy az ember lefogyjon.
Egyébként valószínű változtatna az érzéseimen, ha tényleg sokat hízna.. Bár én már időben szólok a páromnak, ahogy ő is nekem, ha kezd egy kicsit elszaladni a ló..értsd +5 kilónál már szólunk egymásnak. (És most nyilván nem arról beszélek, ha +5 kiló izom van rajta.)
Egyébként próbálnám motiválni, együtt tornáznék vele otthon, illetve segítenék neki az étkezéssel, ugyanis a megfelelő kaja nagyon fontos.
Én vagyok a férj :-)
Próbálok másképp enni, fogyózom már régóta, de csak kevés kg jött le. Ameddig nem dolgoztam ennyit, volt időm edzőterembe járni és normális testsúlyom volt, de ennyi munka mellett nincs időm lejárni a terembe.
Elképzelhető hogy egy idő után kiábrándul belőlem a feleségem?
Azon, hogy szeretem, nem változtatna.
De őszinte leszek: komolyabb túlsúly miatt egészen biztos, hogy befolyásolná, hogy mennyire érzek iránta szexuális vonzalmat.
És nem mellesleg az egészsége miatt is zavarna.
Olyan meg nem létezik, hogy valaki nem tud szép lassan fogyni, ha valamivel kevesebbet eszik, vagy nem is feltétlenül kevesebbet, de változtat az étrendjén, és valamivel többet mozog, az utóbbihoz pedig nem kell feltétlenül edzőterembe járni.
Ha az egészségtelen étkezés miatt hízik meg, akkor abban nekem is benne van a kezem, lévén én teszem elé azokat az egészségteleneket.
Ha mindent jól csinálunk, akkor elküldeném dokihoz, mivel nem normális.
Nalunk pont ez van, en 55 kilo vagyok es mindig is ennyi voltam a ferjemet 92 kilosan ismertem Meg és most 105.Imadom,szeretem de szexualisan mar nem kivanom.Mindig noszogatom h jojjon velem edzeni de semmi hatasa utalja h kover de nem tesz erte semmit:-)))
A szexualis eletunk a padlon van és nyilvan nem fogom elhagyni ezert de igy fogalmam sincs meddig fog elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!