Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, mit szólnátok hozzá, ha a férjetek meghízna és nem tudna lefogyni?
Az enyém hízott vagy húsz kilót, de így még vonzóbb. Igaz, ő még így is csak éppen egy kicsit pocakos, mert előtte nagyon sovány volt, tehát most sem egészségtelenül kövér.
Akármennyit hízna, nem zavarna, csak egészségügyi szempontból, mert ott azért már kell egy határt szabni.
Ilyet se hallottam még, hogy valaki a sok munkától hízik....
Egyél fele annyit, az kicsit ígéretesebb szál.
Nem változtatna. De nekem a sovány/túl kigyúrt, kockás hasú pasik nem is jönnek be, és tetszik a kis pocak, akin van mit fogni. Azt aláírom, hogy ismerkedéskor fontos, hogy külsőleg is tetsszen nekünk a partner, de a kapcsolat későbbi szakaszaiban, amikor már szerelemről beszélünk, az nehogy már a külsőre menjen...
Aki emiatt kiábrándul vagy ilyesmi, az sose szerette igazán a párját. Itt az lehet a probléma, hogyha túl sokat szed magára az ember, az egy bizonyos szint után már egészségtelen. De ezt az orvos úgyis megmondja... A gyors fogyás pedig szintén egészségtelen, szóval nem is kell siettetni:)
Én inkább azt nem tolerálnám, ha férjemnek a személyisége változna meg negatív irányba.
"Aki emiatt kiábrándul vagy ilyesmi, az sose szerette igazán a párját."
Merész kijelentés. Az, hogy valaki elhízik, mutathatja azt is, hogy az illető képtelen önmagáért változtatni, kitartani, netán lusta, stb.
Nyilván egy-két kg plusz miatt senki nem dobja a másikat, de kórosabb elhízás esetén előbb-utóbb jó eséllyel csökken a szexuális vágy. Aztán valaki ebbe vagy beletörődik, vagy máshol keresi majd a szexuális kiteljesedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!