Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, feleségek! Mit...

Hölgyek, feleségek! Mit szólnátok ha a párotok tözsdéből élni, nem is rosszul?

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
le lenni nyugozve :)
2014. nov. 26. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan férfi vagyok, de évekig tőzsdéztem én is. Azokban az években kerestem a legtöbb pénzt.
2014. nov. 26. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
mi ezzel a gond?
2014. nov. 26. 17:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit szólnék? Semmit. Ez is csak egy munka, ha meg még jól is csinálja, akkor szuper. Nekem mindegy lenne hogy bróker vagy kőműves vagy épp szakács. Csak rendes ember legyen.
2014. nov. 26. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
szerintem meg a tozsde az egy humbuk. ha evekkel ezeleott abbol eltel akkor mostmar miert nem :)
2014. nov. 26. 17:35
 6/10 A kérdező kommentje:

ma 17:35

Esetleg megunta és egy idő után másra vágyott annak ellenére hogy jól keresett vele?Nem minden a pénz,lehet talált olyat ami jobban érdekli.Ebbe is kilehet égni mint minden szakmába,és egy idő után hiába keresel jól ha belefásulsz.De még mindig jobb mint várni a csodára és munkanélüliként segélyért sorba állni.

2014. nov. 26. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem pár hónapja kezdett önjelölt szerencselovag, hanem régóta csinálja és valóban ért is hozzá, akkor semmi kifogásom ellene. Ez is csak egy munka.
2014. nov. 26. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
nem lenne rossz amíg nem lenne k'rva s'zr, amilyen gyorsan keresel olyan gyorsan veszthetsz el mindent
2014. nov. 26. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarna, ha tart biztonsagi tartalékot..

Bár nálam ez alapelvárás... Akkro vagyok nyugodt,tudom, biztonsági játékos vagyok.

Nekünk 3 hónap tartalékunk van mindig úgy, hogyha egyikünk sem dolgozik, akkor is tudjuk a rezsit, autót...fizetni, és nem dőzsölve a napi ételre...stb is jusson.

Egyébként én is pénzügyi vonalon dolgozom, nem veletlenül hagsúlyozom a tartalékot :)

2014. nov. 27. 08:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, ha lenne biztos tartaléka és nem kötéltáncolna. Olyan nincs, hogy valaki mindig csak nyer vele. Még akik komolyan ezzel foglalkoznak a nap 24 órájában 5 monitor előtt ülve, még azok is veszítenek, arról nem beszélve, hogy 30 évesen lerakják a szakmát.Ha úgy veszi, mint egy szerencsejátékot és csak a felesleggel játszik, akkor ok.
2014. nov. 27. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!