Hölgyek, feleségek! Mit szólnátok ha a párotok tözsdéből élni, nem is rosszul?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 17:08
2/10 anonim válasza:
Én ugyan férfi vagyok, de évekig tőzsdéztem én is. Azokban az években kerestem a legtöbb pénzt.
4/10 anonim válasza:
Mit szólnék? Semmit. Ez is csak egy munka, ha meg még jól is csinálja, akkor szuper. Nekem mindegy lenne hogy bróker vagy kőműves vagy épp szakács. Csak rendes ember legyen.
5/10 anonim válasza:
szerintem meg a tozsde az egy humbuk. ha evekkel ezeleott abbol eltel akkor mostmar miert nem :)
6/10 A kérdező kommentje:
ma 17:35
Esetleg megunta és egy idő után másra vágyott annak ellenére hogy jól keresett vele?Nem minden a pénz,lehet talált olyat ami jobban érdekli.Ebbe is kilehet égni mint minden szakmába,és egy idő után hiába keresel jól ha belefásulsz.De még mindig jobb mint várni a csodára és munkanélüliként segélyért sorba állni.
2014. nov. 26. 17:38
7/10 anonim válasza:
Ha nem pár hónapja kezdett önjelölt szerencselovag, hanem régóta csinálja és valóban ért is hozzá, akkor semmi kifogásom ellene. Ez is csak egy munka.
8/10 anonim válasza:
nem lenne rossz amíg nem lenne k'rva s'zr, amilyen gyorsan keresel olyan gyorsan veszthetsz el mindent
9/10 anonim válasza:
Nem zavarna, ha tart biztonsagi tartalékot..
Bár nálam ez alapelvárás... Akkro vagyok nyugodt,tudom, biztonsági játékos vagyok.
Nekünk 3 hónap tartalékunk van mindig úgy, hogyha egyikünk sem dolgozik, akkor is tudjuk a rezsit, autót...fizetni, és nem dőzsölve a napi ételre...stb is jusson.
Egyébként én is pénzügyi vonalon dolgozom, nem veletlenül hagsúlyozom a tartalékot :)
10/10 anonim válasza:
Nem zavarna, ha lenne biztos tartaléka és nem kötéltáncolna. Olyan nincs, hogy valaki mindig csak nyer vele. Még akik komolyan ezzel foglalkoznak a nap 24 órájában 5 monitor előtt ülve, még azok is veszítenek, arról nem beszélve, hogy 30 évesen lerakják a szakmát.Ha úgy veszi, mint egy szerencsejátékot és csak a felesleggel játszik, akkor ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!