Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnal, ha a férjed a munkatarsnojet fényképezgetne?
Pfffff perverz egy alak, és még finom voltam!
A neten millió kép/videó van, szebbnél-szebb nőkről! Miért pont a kolléganője lábára veri a lompost? Gondolom, nem véletlen, hiszen van/lesz köztük valami!
Amúgy a helyedben már végignéztem volna a böngésző előzményeit! Ott vannak csak ínyencségek! Talán még a rosszlányok.hu-t is látogatja, főleg, ha te nem elégíted ki lábbal ezt a beteget!
Gyerek miatt nem maradnék vele! Hazudozik össze-vissza, térj már észhez, hülyének néz! Jó reggelt!
10 másik, különb pasit kaphatnál minden újadra!
De persze te tudod, egyes a nők szeretnek szenvedni. De inkább 12 év után kapj észbe, mint pl 22 év után!
“meg tudná úgy is csalni, hogy észre sem veszem.”
Na az biztos! Mivel meg is tette már! TAPASZTALATBÓL mondta!
Ébresztő anyukám!!!!
30: "és a neten is megnézhet csinos nőket"
És szerinted mi a különbség? Ugyanis mind a két esetben ugyanaz a történik: az illető megnéz egy szép női lábról készült fényképet. Hát ez aztán tényleg borzasztó...
Nem bírnék ilyen férfi mellett lenni.
Meg lehet beszélni dolgokat, ki lehet egyezni. Kompromisszumot kötni, hogy amíg a gyerekek ki nem repülnek... de mivel én magam már nem tudnék felnézni rá, ezért egy idő után feladnám az önáltatást és beadnám a válópert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!