Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire gáz ha én né akarok lenni és nem csak a párom vezetéknevét felvenni?
Figyelt kérdés
Közeledik az esküvő és mindenki kérdezi, mi lesz a nevemmel, aztán kiakad, hogy én né szeretnék lenni és nem csak vezetéknévben, hanem Orbán Zoltánné. Ez tényleg ennyire gáz manapság? Nagyon elkenődtem, pedig eddig olyan boldog voltam.2019. szept. 8. 23:43
1/30 anonim válasza:
Ez olyan mint a gyerek neve. Nem szabad előre elmondani, mert akkor mindenki elkezdi kritizálni.
2/30 anonim válasza:
Dehogy gáz! Nekem a kötőjeles megoldás nem tetszik, mégis az a trendi
3/30 anonim válasza:
Maradi vagy hallod. :) De, miért akarsz másoknak megfelelni? Az legyél, aki vagy. Házasságod után -né. Mert, ez tetszik, mert te így akarod. Pont.
U. zönge: Miért pont ORBÁN Z-né? :)) Mindegy. Kiss Istvánné is jó. Khm... :)
Trollnak pedig kevés vagy, de így vasárnap este nekem jó voltál. ;)
4/30 anonim válasza:
Hát ja. Bemutatkozol, de senki nem fogja tudni, hogy hogyan szólítson. Zoltánnének hívjanak :)
5/30 anonim válasza:
Szerintem gáz. Te magad eltűnsz mint egyén, megmaradsz annyinak, hogy valakinek a felesége vagy. Soha nem venném fel így senkinek a nevét. Ha már a saját nevem alatt letettem valamit az asztalra akkor ne legyek már mit tudom én Kiss Zoltánné. Hol vagyok akkor én?
De nyilván mindenki csinálja úgy, ahogy neki jó.
6/30 anonim válasza:
Magyafországon a leggyakoribb női név a Jánosné.
7/30 anonim válasza:
Hát azért ebben a generációban nem gyakori. Az juttatja eszembe, mikor a kémia tanárom termét próbáltam kikeresni a falon lévő jegyzékből általánosban, de nem sikerül, mert honnan a farkamból tudjam, hogy Zsóka néni az egy Nagy Istvánné. De te azt válasz, ami neked tetszik, neked kell használni.
8/30 anonim válasza:
Ne hagyd hogy mások hurrogása befolyásolják a boldogságodat! Ha az akarsz lenni akkor legyél az! Kit érdekelnek, nem ő fognak a te neveddel élni.
9/30 anonim válasza:
Szerintem nagymamas, de te tudod. Az a fontos, hogy neked tetszen.
10/30 anonim válasza:
Ez egy rapid IQ teszt. :)
Hívj csak B Lajosnénak. Ez olyan.... Modern. Értelmes. Előrelátó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!