Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, házasság esetén felvennétek a párotok vezetéknevét ahelyett, hogy ő venné fel a tieteket?
Figyelt kérdés
Jogilag manapság már erre is van lehetőség.2019. febr. 28. 21:15
1/23 anonim válasza:
Nem, mert fura lenne és nincs szükségem feltűnésre.
2/23 A kérdező kommentje:
Egyenjogúság van, miért lenne fura?
2019. febr. 28. 21:18
4/23 anonim válasza:
Mert hány olyan férfivel találkoztál eddig életedben aki mondjuk Horvátné Kovács Boldizsár nevet viselte?
5/23 anonim válasza:
Elvileg egyenjogúság... de mindkét nem tudja, hogy ez csak papíron létezik.
6/23 A kérdező kommentje:
Férfiak esetén nincs "né"... :-D De van például kötőjeles változat. Egyik politikusunk megtette, igaz, azóta el is vált, de attól még náluk ez így volt.
2019. febr. 28. 21:23
7/23 anonim válasza:
Nem venném fel, viszont nem is várom, hogy ő felvegye az enyémet.
Szerintem ez egy opció, ha valaki élni akar vele akkor hát rajta, nekem azonban semmit nem jelent.
8/23 anonim válasza:
Szóval akkor:
Horvát-Kovács Boldizsár és Kovácsné Horvát Denerisz az ifjú pár..? Hát nem, ez akkor is hülyén hangzik.
9/23 anonim válasza:
Házasság előtt
Férfi: Kovács Balázs
Nő: Horvát Júlia
Házasság után:
Férfi: Horvát Balázs
Nő: Horvát Júlia
10/23 peca1000 válasza:
Dehogy tenném!
Épp elég nagy áldozat, hogy feleségül vettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!