Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkorák az esélyek?
Van egy házasság, amiben van egy teljesen átlagos férj, és egy teljesen átlagos feleség. Az átlagos mindenre értendő, a külsőre, az egzisztenciára, az emberi kvalitásokra.
Nos, mekkora az esélye a férjnek hogy találjon szertőt? Ezzel szemben mekkora az esélye a feleségnek?
A kérdésem kísérleti jellegű, ugyanis itt a gyk-n nem tudom miért, de az a sztereotípia, hogy minden férjnek van szeretője, akinek a legkisebb problémája is felmerül a házasságában. Azt viszont nem értem, hogy hogyan tud minden férj szeretőt találni, amikor a nők egyöntetű véleménye az, hogy ők bizony sosem mennének bele nős emberrel egy viszonyba, sőt, még el is ítélik ezt. Jó, rendben. Ha a férjek 80%-a félrelép, akkor ahhoz iszonyat mennyiségű nő is kellene, feltételezve, hogy nem fizetőshöz jár a férfi.
Én tettem egy próbát, regisztráltam magam bizonyos oldalakon, ahol elvileg pont ezért vannak fent az emberek. Hát az a helyzet, hogy 2 hónap alatt sem sikerült még egy értelmes levelezésig sem jutnom senkivel. Aztán elbeszélgettem a kérdésről a környezetemben élő nőkkel is, és mit ad Isten, ők is mereven elzárkóznának egy szeretői viszonytól(nem velem, úgy általánosságba)
Akkor valaki mondja már meg nekem, miért van ekkorára felfújva az, hogy egy férfi bárhol találhat szexet, amikor ez marhára nem így van. Jó, elhiszem, ha valakinek olyan adottságai vannak, hogy rajonganak érte a nők, az oké. Viszont pont ezért kérdeztem hogy átlagos emberekről van szó.
Nem kisportolt, nem jóképű, nem gazdag, nem magas stb.
Azért általában szeretői viszonyt nem direkt keres az ember, hanem úgy alakul... Látok sok ilyet a környezetemben, munkahelyen, társaságban kialakul valami vonzalom, aztán belesodródnak.
Ismerkedős oldalakon valóban inkább teljes értékű kapcsolatot keresnek a nők, bár láttam már ellenpéldát is... unatkozó háziasszony alkalmi kapcsolatokra vadászott. De ez sem szeretői kapcsolat...
Oké, de akkor miért mondják minden feleségnek azt, hogy tutira megcsal a férjed? Vagy a férjnek, hogy tutira megcsal a feleséged, amikor 1000X bonyolultabb egy szeretői viszonyt kialakítani, mint egy egyedülállónak ismerkedni?
Szerintem jó ha 5% megcsalás van a házasságok tekintetében, de szerintem ez is sok. Én úgy látom, hogy leginkább csak belesavanyodnak a felek, elmegy az életkedvük, majd ebben a félhomályban leélik az életüket.
Persze, hogy elzárkóznak szóban, hiszen van egy imidzsük, amire vigyáznak. Nem az számít hogy ki mit mond, hanem, hogy ki mit csinál és amit csinál, az az-e, amit mond.
33/f
Az egyéjszakásoktól is minden nő elzárkózik, mégis vannak, tehát vannak nők, akik benne vannak.
Ezzel is így van, csak nem kérdeztél végig minden csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!