Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődne ha megkérdezném?
Elég lapos a házasságunk, mármint érzelmileg és szexuálisan. 12 éva vagyunk házasok, de mára leginkább már csak apa és anya vagyunk. Én sokszor próbáltam már feldobni, de a feleségem passzív ebben a kérdésben. Az utóbbi időben elkezdett öltözködni, fodrász, kozmetika, menő kéz és lábkörmök, sport, étkezés. Komolyan mondom, jobban néz ki mint 20 évesen. 165/54, jó test, szép arc.
Én gyakran nem vagyok otthon a munkám miatt. Legutóbb egy virágcsokor volt az asztalon, meg is kérdeztem hogy honnan van. Az egyik ügyfelétől kapta, sokat segített neki.
Én nem gondolom hogy megcsalna, sőt bármit tennék rá hogy nem. Viszont a passzivitása már idegesít. A szexet szabotálja ahol csak tudja, és ha van is, kb. olyan, mintha a szobanövényt vittem volna az ágyba.
Most lesz egy beteg kérdésem: mit szólna hozzá, ha azt mondanám neki, hogy hozzon fel egy pasit, és azzal szexeljen előttem. Vagy csak szimplán menjen el valakivel, csak tudjak róla. Valaki dugja meg rendesen. Egy ilyen kérés hogyan jönne át egy nőnek?
Értjük, hogy sajnáltatni akarod magad, ez eddig is világos volt. Csak az nem segít rajtad egy kicsit sem. A saját életedért te vagy a felelős, 43 évesen már nem kéne a neveltetésedet meg a szüleidet hibáztatni.
A feleséged pedig kihasznál. Az élősködők mindig megtalálják a gazdatestet. Én is voltam gazdatest. Neked kell magadról letépni a piócát, a piócának nem érdeke téged elereszteni, sajnálom.
43 évesen egyáltalán nem késő terápiába menni. Szerintem 73 évesen sem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!