Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 5 éve házas vagyok van két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve házas vagyok van két gyermekem és még is hülyeségek járnak az agyamban mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok amint irta 5 éve vagyok házas van két gyermekem. A férjemnek a barátja lenne a téma nekem is jó haverom stb de egy pár napja el kezdtem vonzódik hozzá két három napja vele álmodom hogy együtt vagyunk szexuálisan vagy csak egymás mellet fekszünk.... Nem akarom meg csalni a férjem eszemben sincs de nem tudom mi történhetett hogy ilyesmik járnak az agyamban hogyan tudnám ezeket a gondolatokat el űzni??? Tudni kell hogy amúgy a barát is házas és van egy kis gyermeke. Előre is köszönöm a választ
2019. júl. 26. 08:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
15%

Édes Istenem... a kérdező állítólag oda meg vissza van a családjáért, a gyerekeiért, meg a férjéért, erre már ott tartotok, hogy fantáziálgasson nyugodtan más hapsikról (a következő lépés ezután úgyis az, hogy enged a kísértésnek), meg menjen swinger klubba, dugassa magát mással, meg a férje szeme láttára...

Szép egy garnitúra van itt, az biztos!

2019. júl. 26. 11:25
 22/30 anonim ***** válasza:
91%
Nincs ezzel semmi gond, teljesen természetes. Mindenkiben kialakul időről időre vonzalom valaki más iránt. De ezek múló dolgok. Nyilván nem szabad neki engedni, ennyi a feladat.
2019. júl. 26. 11:27
 23/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó biztosan nem fogok engedni a kisertesnek az biztos lehet meg egy picit almodozom de ennél többet nem szeretnék. De barmit csinalok nem múlik az érzés ezért is tettem fel a kérdést mit csinaljak hogy ne gondoljak ilyenekre
2019. júl. 26. 11:28
 24/30 A kérdező kommentje:
Kedves #23 de ez kb mennyi idő hogy el múljon vagy csak enyhüljön? Neha már annyira kínoz aaa kegyetlen ez az első ilyen vonzódássos dolgom és nem tudom hogyan kezeljem
2019. júl. 26. 11:35
 25/30 anonim ***** válasza:
79%
Általában pár hónap és elmúlik. Csináljatok sok közös programot a férjeddel, koncentrálj arra, hogy vele milyen jó, ez segít.
2019. júl. 26. 11:48
 26/30 anonim ***** válasza:
87%
Igen,pár hònap,és elmùlik.Ha nem vágy lenne,és valaki, aki helyettesítő már rég észrevetted volna.Nem csak most.
2019. júl. 26. 11:52
 27/30 anonim ***** válasza:
74%
Ezen az oldalon mindenki tökéletes ők nem is emberek! 🙂
2019. júl. 27. 11:51
 28/30 A kérdező kommentje:
Na igen de ha tökéletesek mit keresnek itt 🤣🤣🤣🤣 na mindegy arra jutottam hogy inkább kerülöm amennyire csak lehet 😁 de már reggel meg is kaptam a csavótól hogy haragszom hogy oda sem megyek köszöni?! Mondom nem csak épp dolgom van azzal a lendülettel jöttem is be a házba 🤭
2019. júl. 27. 12:36
 29/30 A kérdező kommentje:
Próbálok közös progikat ki találni de általában az a válasz ó sok az út ó meredek a szikla jaj nem akarok buszozni vagy épp megyek dolgozni a baratommal... Azon kívül itthon nem nagyon csinálunk semmit itton max konzolon nyomjuk egymás ellen de az nem olyan
2019. júl. 27. 12:38
 30/30 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha ennyi köztetek az intimitás (ami nem a szexet takarja), akkor nem csodalom, hogy máshoz vonzódsz.
2019. júl. 27. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!